canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

vasvasisiniz?
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (31.10.2016 / 01:09)
Yox
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (31.10.2016 / 01:26)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Her şeye vasvasiyam en coxda yemeye terslikdende o qeder yemeyi qurtdaliyiram axir nese tapiram. Mehrabam ayri olmalidi. Pastelimde kiminse yatmagini xoşlamiram, bayir paltarinan evde oturanda iyrenirem hele kravatda uzanani gorsem qişqirtim evle bir olur day sayimmi coxdu vasvasiligim
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (31.10.2016 / 01:34)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Menimde desmalim ayridi hamam esyalarim tebii ki,her kesde eledi pastel menimde hec bir yerde yata bilmirem izumden asli deyil biraz bundan qabaq bakiya getmisdim qonaq qaldigim yerde nese iyrendim duzu bilmedim pastel teze serilib ya yox nese mene ele geldi seheri gun qasinma sepme basladi iyrendim qasinib sepirem yemekden nese cixsa o bitene qeder ondan yemerem amma ozum pintiyem neyi harda yedim orda qalir harda paltar deyisdim orda qalir)))))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (31.10.2016 / 01:40)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Orta boşqabda olsa ortadaki yemekden yemerem. Bidefe biri qonaqliqda barmagiyla dişindeki yemeyi temizledi hemin an ona baxdim ele iyrendimki qaytarmamaqcun ozumu zorla saxladim bide yemek yeye bilmedim o stolda amma gozel yemekler vardi)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (31.10.2016 / 01:44)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
~Aykam~ (312016/01:40)
Orta boşqabda olsa ortadaki yemekden yemerem. Bidefe biri qonaqliqda barmagiyla dişindeki yemeyi temizledi hemin an ona baxdim ele iyrendimki qaytarmamaqcun ozumu zorla saxladim bide yemek yeye bilmed
Ondan mende iyrenirem birde kimse ayaqin mene vursa cimmeliyem)))))
[Conkisde_Paradice]  [Conkisde_Paradice] [Off] (31.10.2016 / 01:44)
....vasvasi insanlar, tez vurulurlar, tez de unudurlar, hec olmamiw kimi severler, hec gelmemiw kimi gederler, yox olarlar. Her kese aciyarlar, amma onlara aciyanlara nifret ederler. Deqiq olarlar, bawqalarindan da deqiqlik isterler, deqiqlik görmeyende diqqetsizlik kimi qiymetlendirib tez de soyuyarlar. Vasvasi olmayin, heyat çox qisadir
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (31.10.2016 / 01:49)
[Conkisde_Paradice] (312016/01:44)
....vasvasi insanlar, tez vurulurlar, tez de unudurlar, hec olmamiw kimi severler, hec gelmemiw kimi gederler, yox olarlar. Her kese aciyarlar, amma onlara aciyanlara nifret ederler. Deqiq olarlar, b
Hamisi dogrudu))) birce unutmaq deyil

deyiş. ~Aykam~ (31.10 /01:50) [1]
[Conkisde_Paradice]  [Conkisde_Paradice] [Off] (31.10.2016 / 01:51)
~Aykam~ (312016/01:49)
Hamisi dogrudu))) birce unutmaq deyil
....unutmasalar da unutmuw kimi ezab vererler
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (31.10.2016 / 01:54)
[Conkisde_Paradice] (312016/01:51)
....unutmasalar da unutmuw kimi ezab vererler
Aha eledi (( hem ozume hem qarşimdakina etrafa ezab verirem(
Razboynick  Razboynick [Off] (31.10.2016 / 01:56)
Atgaz yoxdu mende )
Наверх  Cemi mesajlar: 147

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3375 / 1598