close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Əsəbi, gərgin,yorğun olanda beyninizi, ruhunuzu necə dinləndirirsiz?FuLLiTo (11.01.2019/02:37)
pozulmusan e təmiz . )
Dema))))Men melek deyilem.eseblewmiyim ya hec bir sehvim olmasin ele sehvimin biri burda olmagimdi.o besdi cehenneme. esebi olanda esebide reaksiya verirem. Sakit olanda sebrimi basib awa salmaga caliwiram. Evvel bura gelib sakitlewridim esebi olanda indi burda eseblewirem. Uje burdan cixmag vaxtidi Stres atiram oz bildiyim kimi | ZuZuLyA [Off] (11.01.2019 / 11:58)
|
Sehvi ozumde axtariram her hadisede ki,hem qarsi terefi incitmeyim hemde ozumu birazda duwunum,Aglayiram,aglamaq o deyilki zeiflik gosterirem,sadece icimdeki zeheri soyuwle,dava dalasla yox goz yasiyla atiram,
Baxir neye eseblewib yoruluram heresinin oz terapisi vardeyiş. ZuZuLyA (11.01 /11:59) [1]Hec esebi deylemki o qeder sakitemki 
ZuZuLyA (11.01.2019/11:58)
Sehvi ozumde axtariram her hadisede ki,hem qarsi terefi incitmeyim hemde ozumu birazda duwunum,Aglayiram,aglamaq o deyilki zeiflik gosterirem,sadece icimdeki zeheri soyuwle,dava dalasla yox goz yasiyl
Aynen) | ~_DemounT_~ [Off] (11.01.2019 / 18:43)
|
Bayram erefesin bayram gunun de yer vardi orda tek oldim. Uch gun gunduzu bir yerde bir vezyetde oturub, geceni de gozum patalokda bir yere zillenib kechdi. Dorduncu gun bir tike yemey yedim, ele oturdugum yerde sondim) ayilanda her terefim qic olmishdi ozum olum ama bashim dincelmishdi. Bu da menim urfumun dincelmeyi) | **_AY_** [Off] (11.10.2019 / 00:09)
|
Yatiram oyananda key kimi gezirem eseb falan qalmir)Hemin yerden , adamdan uzaqlawiram 
Cemi mesajlar: 236
<< 1 ... 19 20 [21] 22 23 24 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 591