close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Azerbaycan hekimlerinden razisiz?azerbaycanin hekimini bilmirem ama burdada var uzune baxan zehrimar yagan hekim oda tebiiiki azeridi, Vallahi gurculer adamla ele davranirki ele bil dogmasidi xeste, ama bizim oz milletimiz pul gudur, nece gundu xestexana idim, burda xestexanin baw hekimi 1 gunden bir xestelere baw cekib elave bir qepikde vermemelirini tapwirir, odeniwde kassaya edilir, Violeta hekimde azeridi ailemden men emeliyatda olanda 200 lari alib burnundan gelsinmi deyim yoxsa yox, hecne etmiyib guya cerrah istiyib oda yalandi.... o gurcunun bizim millete hormeti , bizimkininde ........ neyse | *SIRIUS* [Off] (30.03.2018 / 21:18)
|
Sabirabadda yoxdu amma ve lakin Wirvan weherinde xestexanasinda her bolme her ay icra bawcisina 1000 manat pul verir niyesi helede bilinmir hekimlerde bu pulu xestelerden alirlar. Bir defe wahid oldum pasiyentin biri hekime dedi ki bura nece dovlet xestexanasidirki ancaq pul isteyirsiz hekimde dediki biz her ay icraya pul veririk sozun var get ona de
Qey edim ki Wirvan weherinin icra bawcisi Merdan Camalov yeni Mudafiye Naziri Yaver Camalovun qardawidi hec kim qardawina gore deymir ona Wirvani xaraba gunune salib bularin esili ise Sabirabad rayonunun Polatdogayi adli kendindendir | _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.03.2018 / 01:07)
|
Men hecneden razi deyilem bu olkede. | Sessiz~Dunya [Off] (31.03.2018 / 09:01)
|
Acinacaqli haldirEla cox ela 
| Sarkazm* [Off] (31.03.2018 / 12:18)
|
Cox raziyam,ele fokus gosterirler ki evden cibde pul cixirsan ama eve qayidanda pul olmurSarkazm* (31.03.2018/13:18)
Cox raziyam,ele fokus gosterirler ki evden cibde pul cixirsan ama eve qayidanda pul olmur
Sevinki qayidirsan hec olmasa
| Dataport [Off] (31.03.2018 / 19:53)
|
Bezilerinde yalanda varDataport (31.03.2018/20:53)
Bezilerinde yalanda var
Bezi?)
Cemi mesajlar: 115
<< 1 [2] 3 4 ... 12 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 858