💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

MoNaCo_FrAnCe (02.04.2018/18:59)ne demisdim bilmediyin bezi detallar var hetta ozumde bzi detallari ynice oyrenmish oldum misal balta limani klubuuna 5:0 uduzmagi )) basqa avropada cox ugurlarini yaxsi billem dey menimcun coxda teecublu gelmedi :)
Eziyyetve sagliq cox sagol dostum)bunan sonra bu movzuya her oyun gunu yazacam)oxudum hamisini.bilmediklerim coxuymuw meni melumatlandirdigin ucun tewekkur edirem)

MoNaCo_FrAnCe (02.04.2018/19:05)mende eynisi ile juveye bagliya,m :)
dayangorum, He dostum mende ona cox taxildim))men futbolu Gslatasaraynan sevmiwem adi bir oyun yoldawliq oyunuda oynasa ona baxanda heyecanlaniram..Inwallah bu il cempion olacaq)

MoNaCo_FrAnCe (02.04.2018/19:12)cay evine neynirsen getmey) otur evinde komuteirn qabagidna gri baxda)) burda link acmir msadece linkde bir boslug buraxacam o boslugu birlesdrende orda canli baxa bilessen kopy edib
dayangorum, He elaa..yaxsi her hefte gs oyunu olanda linki bu movzuya atarsan)arada cay evlerinde baxram derbilerdede kinoteatrda) bezilerininde sadece wotlarin izliyirem)

MoNaCo_FrAnCe (02.04.2018/19:15)o barede duzdu)
dayangorum, Cay evinde rahat soye biliremde))hemde dostlarnan bir yerde baxiriq muzakireli maraqli olur)