close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Barselona__Riyal Madrid kim hansi kamadanin azerkesdi ?B.O.S.S (02.07.2020/22:40)
Ay sag ol,en berbad illeri neymar olan illerdi
Yox niyeki parisla geri donuwde neymar olmasa uda bilmezdiler..neymar futbolistdi sadece colaqdi..ele neymar getdi pis gunden berbad gune qaldilarda..sastavda kaftarlardan ibaretdi..onlardaki.hec bir iwe yaramir..ne vaxt yaxwi buxtelenmiw oyuncular gelecek onda barsa dirilecek..Be_yourself_ (02.07.2020/22:42)
Yox niyeki parisla geri donuwde neymar olmasa uda bilmezdiler..neymar futbolistdi sadece colaqdi..ele neymar getdi pis gunden berbad gune qaldilarda..sastavda kaftarlardan ibaretdi..onlardaki.hec bir
Cunki neymara ilahi bir oyuncu kimi baxirdilar,arxsyinlasdilar amma axirda da olacaq oldu,neymara gore braziliya 2014de cox eziyyet cəkdi,teze oyunculari da kral klubu goturur deB.O.S.S (02.07.2020/22:44)
Cunki neymara ilahi bir oyuncu kimi baxirdilar,arxsyinlasdilar amma axirda da olacaq oldu,neymara gore braziliya 2014de cox eziyyet cəkdi,teze oyunculari da kral klubu goturur de
Her ne idi ama heqiqeten aldatmagi pastlawmagi sureti falan eladi..barsada messinin parisdede mbabbenin kolgesinde qaldi heyif ondanBe_yourself_ (02.07.2020/22:46)
Her ne idi ama heqiqeten aldatmagi pastlawmagi sureti falan eladi..barsada messinin parisdede mbabbenin kolgesinde qaldi heyif ondan
Bexti getirmedi
Arda turan kimi))))B.O.S.S (02.07.2020/22:49)
Bexti getirmediArda turan kimi))))
Men arda turani oyincu olaraq gormedim..harinamiw kopeyoglu...geldin barsaya ne harnayirsan denen..gedir qelyan cekir guya bu bomba oglandi..mewq zad elemirdi..atletikoda ela oynayirdi e sonra barsaya geldi ozun buraxdi..indide qalib ortaliqda kul onun bawinaBe_yourself_ (02.07.2020/22:50)
Men arda turani oyincu olaraq gormedim..harinamiw kopeyoglu...geldin barsaya ne harnayirsan denen..gedir qelyan cekir guya bu bomba oglandi..mewq zad elemirdi..atletikoda ela oynayirdi e sonra barsaya
Barsada oynayanda ele bildi ordan bunu real filan almaq isteyecek,indi tuekiyenin 2ci liqasindaki hansisa komandada zamende oturur)))) puldu da qudurtdu))B.O.S.S (02.07.2020/22:51)
Barsada oynayanda ele bildi ordan bunu real filan almaq isteyecek,indi tuekiyenin 2ci liqasindaki hansisa komandada zamende oturur)))) puldu da qudurtdu))
Qudurdu deye nifret etdim onaBe_yourself_ (02.07.2020/22:52)
Qudurdu deye nifret etdim ona
Kalleş arda)))B.O.S.S (02.07.2020/22:53)
Kalleş arda)))
Eynen 

Cemi mesajlar: 31
<< 1 2 [3] 4 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 638