canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

☆☆MaFia Clan☆☆
jadoree  jadoree [Off] (06.05.2018 / 00:15)
xXx-DoN_KaRLioN-xXx, Sene nolub axi Allah için sakit dur
Allah~Tekdi  Allah~Tekdi [Off] (06.05.2018 / 00:15)
 ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!
+
xXx-DoN_KaRLioN-xXx  xXx-DoN_KaRLioN-xXx [Off] (06.05.2018 / 00:16)
 HerKeS HeYaTa oZ ExLaQI iLe BaXAR..(!
MiLYoNDa1oQLaN, sene hoetim var onu kec bunu kecdeyle deyilki sene hormetim bar deye men ona hecne yazmiram .! Deyiremki o boyda eziyyet cekirem ne ne gunumuz maraqli kecsindeye 1-2 saatliq eyer sen meni bawa duwursense o boyda eziyyetimi ona demelisenki o soze gore uzur iste
xXx-DoN_KaRLioN-xXx  xXx-DoN_KaRLioN-xXx [Off] (06.05.2018 / 00:17)
jadoree, Inan Allah Men o biyda Eziyyet cekirdim Hormet edirdim yazdigi soze bax e bunu Bunun uzune ne deyime. sozde demek istemirem pis olacam soram
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (06.05.2018 / 00:19)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
xXx-DoN_KaRLioN-xXx (06.05.2018/01:16)
MiLYoNDa1oQLaN, sene hoetim var onu kec bunu kecdeyle deyilki sene hormetim bar deye men ona hecne yazmiram .! Deyiremki o boyda eziyyet cekirem ne ne gunumuz maraqli kecsindeye 1-2 saatliq eyer sen
[B]Mən onada yazdımki düz eləmədün . Oyun açp . Həvəsdən salnamaq lazımdı . Əziət çəkir . Amma belədə lazım deil . [/b]
xXx-DoN_KaRLioN-xXx  xXx-DoN_KaRLioN-xXx [Off] (06.05.2018 / 00:23)
MiLYoNDa1oQLaN, onuda bir kenara qoydum Sene ne yazmiwdi o onu yada sal Sen apar oyunu nem ne Arxive naxmaq istemirem ele minnetle yazdiki
jasmin_mylove  jasmin_mylove [Off] (06.05.2018 / 00:25)
Oyunda bəlkə bir 7-8 dəfə deyildi ki, səs verin hamı bezmişdi hətta oyunu yarımçıq qoyub gedən də oldu mənə səs verilən gündə aparıcı deyir ki, çıxsın qalsın deməyin oyuna müdaxilə edir hansı ki, neytral olmalıdır heç mən bunu bayraq etmirəm..qaldı ki, milyonerə dediyim söz onu oyundan çıxandan sonra demişəm və minnət də vurmadım boş boş danışmayın. Susuram təhqirə keçirsən səbrimdən sui istifadə etmə!
xXx-DoN_KaRLioN-xXx  xXx-DoN_KaRLioN-xXx [Off] (06.05.2018 / 00:26)
jasmin_mylove (05.05.2018/23:50)
MiLYoNDa1oQLaN, Oyun bitsin sən aparıcı ol bir oyun oynuyaq..bu oyun bekara idi
jasmin_mylove jasmin_mylove [ON] [cavab] [sitat] (05.05.2018 / 23:50)
MiLYoNDa1oQLaN, Oyun bitsin sən aparıcı ol bir oyun oynuyaq..bu oyun bekara idi Bax ay Hormetsiz Xowun gelmridi niye evleden oyuna girdin ? girmezdin
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (06.05.2018 / 00:26)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
[B]Mehribanca dağlışun . Qəlb qırmağ 2×2 di. Təmiridə mümkün deil . Belədiki geçkim anasının qarnında öyrənmir . Hamı hər işi bir dəfə səhv edir iki dəfə səhv edir axır öyrənir . Siz motivatsia edinki ondada həvəs yaransın . Söhpət tək bu oyunnan getmir ünumiyyətlə . Gecəviz xeirə [/b]
xXx-DoN_KaRLioN-xXx  xXx-DoN_KaRLioN-xXx [Off] (06.05.2018 / 00:28)
Soz ewidirsizki Deyirem hecne yazmayin Ses vermedin Ele haminoz kayfimdadi esasda Winanay Yavrum ona soz vabwe G. ewitmirdi Deyirem qalsin gesin olaun yalniz ele kim ne geldi yazirdi Bududa hormetiniz
Наверх  Cemi mesajlar: 3587

<< 1 ... 297 298 [299] 300 301 ... 359 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4023 / 1288