Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (03vatt dede inci demiş))2017/18:56)
Linkin park-numb piano......................Men bu musiqini ifa ede bilecem. Olen gunume 2 gun qalmiw olsada))))))
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (03Uwaa vaxti calirdim duzu notlari bilmesemde beynimde nese tututrdum bir weyler alinirdi. Ele o heyecan qaldi ustumde))))2017/18:59)
vatt dede inci demiş))
asimka (03Linkin at men ifa edim sesinide sene atim))ancaq ses gelmire o gun pecalniy angeli ifa etdim yazdim ses gelmedi bura2017/18:56)
Linkin park-numb piano......................Men bu musiqini ifa ede bilecem. Olen gunume 2 gun qalmiw olsada))))))

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |

......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
EVAMELISSA (06Olumden ne qeder cox qorxsan bir o qeder tez qovuwdurar...urekli ol2017/23:00)
Nefesim kesilecek ölecem -
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SiSeRoN (07Sox icivə işivi işfə bakıda bal tökülmüyüb2017/16:13)
Varlanacam..indi ureyim varlidir ..amma vaxt gelecek ozum varlanacam..maddi terefden
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
<< 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 784

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2017/18:56)