Son 10 mövzu
⛦⛦⛦!=!DEVIL MAY CYR!=!⛦⛦⛦ad gunun mubarek qadasi.!=!DEVIL MAY CRY!=! (27.04.2019/01:26)
duz yazmisan. ama incelik gosterib tebrik edenlerin hamsina cox sagol deyirem urekden . heyatinizin her gununu xosh kechirmeyinizi mende haminiza arzu edirem .
Esas insanin her dogum gununde ozunun ozune nese arzulamasidi!=!DEVIL MAY CRY!=!, Bir daha tebrikler... her şeyin gozeli senin olsun , başda da gozel qiz gozel sesli qiz ozde)) sen her şeyin en gozeline laiqsen...
Yeyib icmeyden diyan başin indi acilib) balim bu il movzusun aktiv elemedi dunenden gozlerim saraldi gozlemeyden) __BOSS__ (27.04.2019/01:28)
Esas insanin her dogum gununde ozunun ozune nese arzulamasidi
elede cox fikirlerle razilashan deyilem )
ama 2 ilede tam raziyam .__DeFeND__YouR__SeLF__ (27.04.2019/01:31)
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Bir daha tebrikler... her şeyin gozeli senin olsun , başda da gozel qiz gozel sesli qiz ozde)) sen her şeyin en gozeline laiqsen...Yeyib icmeyden diyan başin indi acilib)
bizde bayram ad gunleri deyilende agla gelen ilk shey plov olur )
sagolasan . urekden deyilende xosh soz eshitmek xosh olur .!=!DEVIL MAY CRY!=! (27.04.2019/01:35)
elede cox fikirlerle razilashan deyilem )ama 2 ilede tam raziyam .
belke men de sennin kimi dusunurem deye fikirler ust uste dusdu,en azindan fikrimle razilasmagin xos ldu__DeFeND__YouR__SeLF__ (27.04.2019/01:32)
balim bu il movzusun aktiv elemedi dunenden gozlerim saraldi gozlemeyden)
evveller idi o forumun ad gunu meselelerine baxirdi ) indi diesen asiman aktiv eledi movzunu .!=!DEVIL MAY CRY!=! (27.04.2019/01:38)
evveller idi o forumun ad gunu meselelerine baxirdi ) indi diesen asiman aktiv eledi movzunu .
Yox ele balli aktiv eledi men tapa bilmedim.o tapib men forumds 25den qariwdirs qariwdira tebrik edirdim)))asimka (27.04.2019/01:39)
Yox ele balli aktiv eledi men tapa bilmedim.o tapib men forumds 25den qariwdirs qariwdira tebrik edirdim)))
movzunu sen acmisansa aktivlik statistikasindan baxa bilersen forumda olan movzularina. oyredirem gelen il olmasamda ad gunumu tebrik eleyersen )!=!DEVIL MAY CRY!=! (27.04.2019/01:42)
movzunu sen acmisansa aktivlik statistikasindan baxa bilersen forumda olan movzularina. oyredirem gelen il olmasamda ad gunumu tebrik eleyersen )
Men men burda olacag bir ilde?
))))baxaram gorun statistikaya))
Cemi mesajlar: 90
<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı