🏷 Hər şeyi maddədə axtaranların ağılları gözlərindədir, göz isə mənəviyyatda kordur
Bunu bawqa bir yere yazmiwdim dedim qoy burada yazim. Demeli deyilene gore Sovket Elekberova bir gun deqiq bilmirem Qazaxistanami yoxsa Tacikistanami konsert vermeye gedib. Konsertde " qebahetim boyukdur. Ay eller dunen axwam dunen axwam" oxuyanda cammat cawib qalib. Sen deme onlarda "qebahet" sozu uzrlu sayin " göt" menasini verirmiw.
Bir gun bir agsaqqal kisi gedir ozune tumuş almaga,satici qiza deyir ki qizim mene tumuş lazimdi.Qiz deyir ki,ay dayi bes kisi tumusu qalmayib gel sene qadin tumusu verim,kisi deyir ay qizim menim 65 yasim var,qadin tumusunu neynirem kisi tumusu lazimdi,qiz da qayidir ki ee dayi ne ferqi var ee))) Kisi deyir ki,indi ferqi cixardib soxacam gozune)))
Bir papugay olur baz papugay olur yanıg olur, bir dege dinc diyanmır .nese yiyesi aparır salır marazelkayakı soyusun sakitleşsin.bir müddetden sonra gedib açır soyuducunuku görür papugay terin içindedi , soruşur bu ne haldı ,diyir ele bilirsen donmuş toyugun gıçın aralamag asant şeydi)))