canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

___aNeKToD___
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (04.08.2018 / 18:08)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Axşam axod olsa 1 2 sin guppuldadaram )
_Winanay_Yavrum  _Winanay_Yavrum [Off] (06.08.2018 / 07:11)
Ermeni gotu kimi gene dirildiyibe ele bilir oxiyiram fuflo adamlarn yazlarin oxumiram men..tak ctooo sssssssss..
deyiş. _Winanay_Yavrum (06.08 /07:13) [1]
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (06.08.2018 / 19:39)
Deməli bir ucqar rayon olur burda güzgü zad olmurda . Bir gün bidene kişi yolnan gedəndə yolda görür nəsə parildiyir gəlir götürür baxır . Dir baay rehmetdiy qardaşım öpür ağlıyır gətirir evə qoyur balisinin altına hərgün arvadinnan xəlvət götürür güzgünü basdiyir ağlamağa . Arvadı şüphelenir güdür güzgünü tapır gətirir güzgüyə baxır dir boooy boyuvu yerə soxum bu qehbeynen aldadır məni ! Güzgünü gətirir aparır anasının yanına diir ay ana ərim məni aldadır ! Anası deyir ver baxım güzgüyə alır güzgünü baxır ki 60 yaslarinda biri deyir boooooy bu nə şintirdi belə adam tapmadı bu ! Deyir qızım ver bunu aparım mollaya cadudan zaddan eləsin gətirir aparır mollanın yanına deyir . A molla mənim qızımın əri bir qehbeynen qızımı aldadır neyniyim mən molla diyir ver baxım güzgünü alır əlinə baxır güzgüyə baxır arvada diyir bilirsən bu qehbeden çox gotverene oxşuyur .
Sarkazm*  Sarkazm* [Off] (06.08.2018 / 22:41)
bir 70 yasinda qoca kisi dostu 70 yasinda qocaya sohbet edir:

O gun bir dene babat xala tutdum,apardim otele

Dostu qayidir:Neynedin? Bir sey eleye bildin?

Kisi cavab verir: Əşşi birteher yumruluyub soxdum da

deyiş. Sarkazm* (06.08 /22:41) [2]
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (06.08.2018 / 23:48)
Facie)
Elave edilmiş fayıl:
(24.52 kb.)
Yüklenib: 557 defe.
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (06.08.2018 / 23:52)
Axirda "Gechen ormanda kaybolmushdum" yazib)
Desert Rain  Desert Rain [Off] (09.09.2018 / 23:12)
axşam axşam gubbuldadim birin

4 bacı olur buların ərə getmək vaxtı gəlir catir bular qərara gəlirki evlənməmişdən qabag gedib kilsədə günahlarını yusunlar nəysə gedirlər kilsəyə Papanin yanina böyük bacı deyirki Papa mənim ovaxt sağ əlim sevdiyimin şeyine deyib papa deyirki heçnə olmaz qızım sal sağ əlini bu müqəddəs suyun içinə silinsin qız salır 2 ci bacı deyirki Papa mənim sol elim ovaxt sevdiyimin şeyine deyib papa diyirki heçnə olmaz qızım sal sol elivi bu müqəddəs suyun içinə silinsun 3 cu bacı içəri girməyə çalışanda balaca bacı özünü birinci soxur papa diyir qızım niyə belə təlaşla girdun novbevi gozlemedin? balaca baci deyirki bəs bu qəhbə götünü suya soxmadan tez bazar ağzımı yaxaliyim qoy ))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (09.09.2018 / 23:35)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Deməli biri o nitinnən soruşurki " Necəsən?" oda deirki " Əlayam " Əhvalın soruşan gedənnən sonra bu biri deirki " Allatdıme bunu nə əla yaxşı deiləm heç " başdıyır ağlamağa
Samca  Samca [Off] (10.09.2018 / 12:44)
 ..Отношения разрушают не расстояния, а сомнения.
axot yoxdu yazmaqa
НеПрЕдСк@зУеМ@Я  НеПрЕдСк@зУеМ@Я [Off] (10.09.2018 / 12:56)
Bir gun Mamet parkda oturanda ayağları ilə pox itəliyən 1 böcək görür
Mamet deyir
-ay ALLAH hər şeyi qüsursuz yaratmısan amma bu böcəyi niyə yaratmısan?
günlər keçir. bir gün Mamet Ağır xəstəliyə tutulur hansi həkimə getdir dərdinə dava tapılmır.
axir bir savadli həkim tapır həkimin yanina gedib derdini danışır.
həkim Mametə deyir ki
-yəqin ayağıyla pox itəliyən böcəyi görmüsən. Get o böcəydən tap onun duzəltdiyi poxdan 40 gün ye sağalacaqsan.
Mamet gedir o böcəydən tapır 40 gün onun düzəltdiyi poxdan yeyir və sağalır.
İllər keçir bir gün Mamet sahildə oturanda tufan qopur. Hami qaçir amma Mamet ayağını ayağının üzərinə aşırıb çayını içir.
Bir kişi ona yaxınlaşıb deyir
-Ay Mamet biz ölməmək üçün dua edirik sən çay içirsəm
Mamet deyir
-Mən 1 dəfə ALLAHIN işinə qarışdım 40 gün pox yedim bir də helə qələt eləmərəm.
Наверх  Cemi mesajlar: 480

<< 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 48 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (15)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4265 / 1331