canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

___aNeKToD___
Eliko55  Eliko55 [Off] (01.08.2018 / 19:59)
He subut hani menim fuflo oldugum subut??? Bew deqen var geddi vaxtin tez ol..
_memati...  _memati... [Off] (01.08.2018 / 20:01)
o vaxt eniwdeyn atomu parcalamaq isdemiyib amma atom bawni aldadib sonda deyib eniwdeyine ki parcala meni vehwim )))
Eliko55  Eliko55 [Off] (01.08.2018 / 20:03)
Sen bu saytin en azyawli qehbesisen..bu qeder ... soruwsalar adi harda almisan deyersen maqadanda )ozunu yandirma ) indi bu adnan yawa.. menim nomremi dedinki polise vereceysen ged ver vermiyeninde herweyini..uje da sebrsiz eledin meni..ged nomremi ver polise demedin verecem kiwi qizi ol ged dediyini ele... seni tapacam narahat olma sen hele bilme sohbeti bagladim baglanmadi baglanmicagda ta senin uzr mesajin gelmiyenecenki pox yemiwem bir sehvdi olub..heleki sohbeti bagladim.. sen otur walini qoy qabagina fikirlew..
deyiş. Eliko55 (01.08 /20:05) [1]
Eliko55  Eliko55 [Off] (01.08.2018 / 20:08)
bir gun bir arvad erini aldadir..er evde olmur.birden er eve gelir qefilden..arvad tez sevgikisini skafa gizledir..arvad erinden sorcur bu vaxtaa kimii hardaa idinn..sozu firladir..arvad yene qisqirib sorcur de gorum bu vaxta kimi hansi cehennemde idin.ele hemjn an skafdan ses gelir.er akafi acir gorue bir kisi.deyir sen ne edirsen burda kimsen?..kiwi bikmir ne desin.deyir araya soz qatma de gorek harda idin bu vaxta kimii)))...

.bilmey istirdin neye deli kopeyin qizi dediyimi bax buna dedim..bu qeder ozunu alcaldarmiw insan blee ozde qiz xeylagi..

deyiş. Eliko55 (01.08 /20:08) [1]
*___BAHaR__kIzI___*  *___BAHaR__kIzI___* [Off] (01.08.2018 / 21:39)
 Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.
gulmeye girmişdim bu mövziya....
_Winanay_Yavrum  _Winanay_Yavrum [Off] (02.08.2018 / 02:09)
Eeee duuuuurr sikdirrrrr de tapib gotmu yeyersen menim...gehbe weysen sobti nece deywire cindir..ona gulen o werhe yazaradi diiii sikkkdir zooor elemiwem.yazmiwam..arxamca ne pox yesen bu werhimden sora neslivin var yoxvunun yanimdaklarin agzna getsun... gehbr beynimi yediye pox pox danwmagla... indi sene gore her gun girim sayta ki sen gehbeni soyim? Sehetrden gehbeye sikdir deyreme.. nese yazsan menim hagda poxum harda varvun agzna ..cirig ozu iliwmisen indi ye sozlermi...exit
RoMeO_BeZ_JuLieTTa  RoMeO_BeZ_JuLieTTa [Off] (02.08.2018 / 08:47)
Eliko55  Eliko55 [Off] (02.08.2018 / 09:13)
Seni qinamiram senin sortun xeeebdi...senin neslinde bawi papagli var denen cixsin qabagima ay senin nesil necabetini sikim qehbe balasi qehbe ged seikdir iwverenliyini elede it balasi it yumwag daniwdim.neslin elden geddi got qizi got demedin gexecem nomreni polise verecem ged verde sikim beterini ged verde vermiyenin anasin bacisin sulalesin siksinler qorxaninda herweyin sikim..kiwi qizi ol sozunun uste dur ged ver ...sene bu adi verdim sen qehbesen sikim menimde bu sozume burda samneniya saxliyaninda beterini...indi dincel ged nomrem var sende ver nir neslinde necabetinde sene kriwa dayanan bir peysere zeng elesin mujenli seniki qehbenin bidene yobrusu yoxdu...ver nomremi zeng elesin..poxumu yeyersen ay neyniyersen..kiwi balasi olda sikim.sortunu soyuw istirdin bax buda soyuw hergun gelecem senin neslini necabetini yad elicem gedecem...senkimi qehbelere palojnudu bele sozler..indi ged iwveren qizi iwveren..
Eliko55  Eliko55 [Off] (02.08.2018 / 09:17)
Seher seher wehli wehli neslini sikdim qehbe balasi sen sukasan senkimi qehebelere bu sozler azdi hovseleden cixardin meni ..ay qehebe deyirem ele elemiwem eledi...hani menim fuflo olduguma subut...demiwdim.tapmasan sene qebhe adi verilecey bax verdimde ...getir bidene bu saytdan ya qiz ya oglan desinki bu oglan belede heledi..birin getire bilersen bir neferi getirde....ver hele bir sudun sikdiyim..amma senin qehbe olduguna subut istirsen dayan bax indi..... Bu qizi kim yaxwi taniyir buna yaxwi goznem baxan cail var burda amma kiwi balasi kimi duzu deyilsin...var burda bu qiza gore mennen sohbete geden oglan??
Eliko55  Eliko55 [Off] (02.08.2018 / 09:22)
Bu qiz uwagdi 14 yawi var ata anasinin gunahi yoxdu duzdu soydum amma belelerine bele cavab vermesen ayagi yer alir...men soyuwcul ya pis biri deyilem.bir nefer men haqqda pis soz deye bilmez cunki olmuyub bu qiz geldi iliwdi yenede hecne demezdim amma soyuwden acigim gedir soymesin...ozune hormet qoymur cehenneme bes evdekiler bleddd.nece eseb elediye bledd meni...uzurlu sayin biraz duzdu heddimi awdim amma sebr kasasi dolanda bele olur oncunde qinamiyin )))) bir daha uzurlu sayin meni soyuw seven deyilem amma vadar edende soyurem ))
deyiş. Eliko55 (02.08 /09:26) [1]
Наверх  Cemi mesajlar: 480

<< 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 48 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (15)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4256 / 1406