close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
___aNeKToD___ | НеПрЕдСк@зУеМ@Я [Off] (10.09.2018 / 13:09)
|
)Birgün Bir kişi tutuquşhunu satmağa çıxarır bazara , tutuquşuda biraz söyüşcül olur , Bir qız yaxınlaşır buna tutuquşu başdıyır qızı söyməyə . Qız kişiyə " Əgər buna söyüşü tərgitsən istədiyin pulu verəcəm "
Kişi tutuquşunu evə gəturir , Tutuquşuya deirki " Əgər sən birdə söyüş söysən səni isti suya soxacam!" Tutuquşu hər söyüş söydükcə kişi bunu isti suya soxup çıxarır , axır tutuquşu ağıllanır söyüş söymür . Gələn bazar yenə tutuquşhunu aparır , Həmin qız yenə yaxınlaşır deir Tərgizdi söyüşü? kişi deir Həəə . Qız indi yoxluyarığ deip Tutuquşuya sual verir " Əgər mən birgün evə bir oğlanla gəlsəm nə fikirləşərsən?" Tutuquşhu : " Heç elə billəmki sənin qardaşındı " Qız : " Bəs 2 oğlanla gəlsəm?" Tutuquşu :" Heç elə billəmki biri qardaşın biridə xalanoğludu" Qız: " Bəs 3 oğlanla gəlsəm ?" Tutuquşu day özün saxlıya bilmir üzün Kişiyə tutarağ " Gedək istirsən suyu qoy qaynamağa sənölll bu quşhbaladı "
Rəssam restaranda yemey yeyir axırda limceye bidene milçək şəkili çəkir qəhbə xana salirki bəs yeməkdə milçək var nəysə müdür gəlir diyir pul zad lazım dool gedin təki bagisliyin .. rəssam gedir axşam qab qacagi yuyanda görürlərki limcenin üstündəki şəkil imiş gəlib mudure diyirler . Müdür diyirki mənə də rəssam lazımdı sekilimi çeksun gedun onu tapun . Nəsə axtarırlar axırda evinin adresini tapırlar qapini döyürlər qardaşı çıxır . Diyir nə lazımdı . İşçilərdən biri deyirki bəs qardasuvuz bizim restaranda limceye milçək şəkili cekmisdi müdürümüz onu axtarirki gelsin onun şəkilini çeksun .. qardaşı diyir bizdə onu axtarirug onun boogunun ağzını sikim qışda peçe amcig şəkili cekmisdi atanin dili yanıb mənimdə sikim )) Aydaaa Anketodma gülən olmup nətər pis olduma. ((( MiLYoNDa1oQLaN (10.09.2018/14:32)
Birgün Bir kişi tutuquşhunu satmağa çıxarır bazara , tutuquşuda biraz söyüşcül olur , Bir qız yaxınlaşır buna tutuquşu başdıyır qızı söyməyə . Qız kişiyə " Əgər buna söyüşü tərgitsən istədiyin pulu ve
Yerdəyəm)))))))))Black_Attack (12.09.2018/21:06)
Yerdəyəm)))))))))
Allatmırsan məni?(MiLYoNDa1oQLaN (12.09.2018/21:11)
Allatmırsan məni?(
Alladıram uje durmuşam)))))Black_Attack (12.09.2018/21:11)
Alladıram uje durmuşam)))))
Yerə düşən o Gülüş doğuran hisslərimi yerdən aldığınçun sənə təşəkker . )
Cemi mesajlar: 480
<< 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 48 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (15)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 561