canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Oglanlarin cibinde neler var?
Sarkazm*  Sarkazm* [Off] (05.06.2018 / 09:46)
Canta movzusunun eksi
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.06.2018 / 09:47)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Evin acarıdı bidə pul hal hazırda
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (05.06.2018 / 09:50)
Achar pul telefon siqaret chekende paprus) yandiran.desmal
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (05.06.2018 / 09:52)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
men bu movzuda oglanlari gruplara bolurem

1ci grup dar lasinkimi salvar geyib sey suyun eybecer formada gosterenlerki ciblerinde gepik gurus olur .birfe elave simkartlat nomreler zajigalka ve ededle sigaret ve bos sedereyden al8nmis ustunde Boss yazan pulgabi ve goy milceye oxsuyan eynek
2ci grup libidosy yuksek her zaman eyrafda gollarini sinesini sisirdim reklam eden ve damazdig okuz kimi gorduyu her disiye potensial namized kimi baxan cibinde prezervativin her novunden gezdiren bori bu arada pullari ve masin acatini unutmayag

3cu

grup tesbeh ezilmiz pul kirli desmal ve sigaret zajigalka gezdiren orta halli usta ve ya fehle isleyen

....yoruldum ryy
R*A*G*I*N  R*A*G*I*N [Off] (05.06.2018 / 09:55)
Крыса )))
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (05.06.2018 / 09:55)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Zeqqumagaci, Tesbehde ne tesbeh baxarsanki ozu tesbeh boydadi tosmerey ama elinde tesbeyi gevweye gevweye firradir))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.06.2018 / 10:25)
Yetim zəqqum bilseydiki bu bunun yazdığın belə başa düşəcəy mən inanıramki özün divara cırpardı.
susqun@meley_  susqun@meley_ [Off] (05.06.2018 / 10:33)
DİN@R@***@@@ (052018/10:55)
Zeqqumagaci, Tesbehde ne tesbeh baxarsanki ozu tesbeh boydadi tosmerey ama elinde tesbeyi gevweye gevweye firradir))
)))
Sarkazm*  Sarkazm* [Off] (05.06.2018 / 10:44)
Men oz cibimdekileri deyim,Telefon hec de hamida cibde olur,kim qulaginin dalina qoyur ki?))Ondan basqa,ezik pul xoslamiram deye yay qis pulqabi olur,siqaret zajiqalka derdim yoxdu.Cins salvarin balaca cibinde 32 lik fleskart,acar,bir de eyneyi silmek ucun balaca parca,qisda cibler cox olur deye nausnik pleyer de elave olur
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.06.2018 / 10:45)
Sarkazm* (052018/11:44)
Men oz cibimdekileri deyim,Telefon hec de hamida cibde olur,kim qulaginin dalina qoyur ki?))Ondan basqa,ezik pul xoslamiram deye yay qis pulqabi olur,siqaret zajiqalka derdim yoxdu.Cins salvarin balac
Mantirofka 19 duğ acar zadda olar)))
Наверх  Cemi mesajlar: 85

[1] 2 3 ... 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4132 / 987