Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
__-X_a_N-__ (22.03.2011/22:24)Aha tamamile raziyam! Twkr
Universitetde oxuyan vaxtlarda 1kurslarda rayon qizlarini gorurdum...1ci kursda gezende amartizasiyaynan gezirdiler...2ci kursda geziwleri zadi duzelir birazda geyimlerini deyiwirdiler.,,3cu 4cu kursd
.gif)
IcLoNe__ (22.03.2011/22:21)her yerin pisi de var yaxwisida. Rayon wehere qariwib weherde rayona . Guya weherde temiz weher qizi qalibki?
Rayon qizlarinin weher qizlarindan ferqi nedi? Yani terbiye, exlaq baximindan.. Coxlari rayon qizlarinin daha gozel, agilli, cox saf olduqlarni duwunurler now bele fikirlewirsuz?

__-X_a_N-__ (22.03.2011/22:24)Raziyam.cox görmuwem elelerini,etmeyenlerse...1 dostum demiw,hoqqabazliq etmeyenler de ele gözegelimli olmayan rayon qizlaridir.yoxsa coxdan onlar da menim siyahimda olardi.neyse.weherin gur axari,rayonun lal axarindan bezen temiz olur.
Universitetde oxuyan vaxtlarda 1kurslarda rayon qizlarini gorurdum...1ci kursda gezende amartizasiyaynan gezirdiler...2ci kursda geziwleri zadi duzelir birazda geyimlerini deyiwirdiler.,,3cu 4cu kursd
__-X_a_N-__ (22.03.2011/22:24)Tamimile razi ikielli:)
Nezabivaemiy (23.03.2011/00:48)raziyam, esasda Zaqatala qizlari haqa fikrinle
maraql movzudu..onsuzda ndi ferq yoxdu weher ya kend.. adce ele kentler var k geymi kecm weherdeki qizdardan daha gozel ve ss.. meselen Zqatalanin qizdari...hem gozel hemde fusunkar.. esas duwunceler

Onlayn Tanışlıq: 1023 / 323