Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (16.09.2018/12:58)Bogulmaram
Bir gün duyğularunda boğulassan yetim.
Teki xatireler xow xatire olsun..
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |
coxdur
ama en maraglısı
Muellım olmag ıdı))
Maryo pirensesani ejdahanin elinden alanacan hefteler kecdi))Biz ize artiq konputer oynamaq yox atamizin qalib gelmesini dua edirdik)) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
ZuZuLyA (17.09.2018/21:12))))))))))
Bir defe atam dendi aldi bizim ucun.Neise qowdu duzdu..Maryo buna maragli geldi,Bizde bir sevincle heyacanla gozleyiriki komputer oynayacagiq.Maryo pirensesani ejdahanin elinden alanacan hefteler ke
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
ZuZuLyA (17.09.2018/21:12)sesli guldum)))
Bir defe atam dendi aldi bizim ucun.Neise qowdu duzdu..Maryo buna maragli geldi,Bizde bir sevincle heyacanla gozleyiriki komputer oynayacagiq.Maryo pirensesani ejdahanin elinden alanacan hefteler ke
__DeFeND__YouR__SeLF__ (17.09.2018/22:18)Gul gul))Uwagliqda oqeder kicik weylere hesret qalmisamki,Indide usagliq,gencliy boslugu meni boyumeye qoymur,orlarda takilib qalmisam..
sesli guldum)))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
ZuZuLyA (17.09.2018/21:12)Allah guldursun seni)))
DİN@R@***@@@ (17.09.2018/22:57)Hele ne gulmelileri var utaniram yazim ))))
Allah guldursun seni)))
))) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
ZuZuLyA (17.09.2018/22:59)Yaz məm balam padre səni dinləyir
Hele ne gulmelileri var utaniram yazim ))))
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 411

и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом.