Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Hayatk@ (10.05.2011/22:02)Cox sag ol...
Raziyam seninle
OPEK13 (10.05.2011/19:08)bu menim fikrimiydi sen nece isteyirsen ele de duwun.sen dediyin de tebiki duzdu.men demedimki indi men qorxmuram.qorxuram amma o derecede de yox neyse.men senin fikrine hormetle yanawdim amma.
Qorxunu indi də duymalısan... Allah qorxusunu yaşadığın müddətdə bütün vücudunda hiss etməlisən, ölümə 1 gün qalmış yox...!
deyiş. Ya_Fatime (10.05 /23:50) [1]
Ya_Fatime (10.05.2011/23:47)Fikrinə hörmətlə yanaşıram...
bu menim fikrimiydi sen nece isteyirsen ele de duwun.sen dediyin de tebiki duzdu.men demedimki indi men qorxmuram.qorxuram amma o derecede de yox neyse.men senin fikrine hormetle yanawdim amma.
OPEK13 (10.05.2011/23:51)cox sagol
Fikrinə hörmətlə yanaşıram...
Lyubimchik (02.04.2011/14:05)Hemin gunumu oz ezizlerimle kecirerdim
Əssalamu Aleykum!Əziz qardaşlarım və bacılarım, icazənizlə belə bir suala fikirlərinizi bilmək istərdim! Tutaq ki, (mənbəyindən asılı olmayaraq) bizə yalnızca 1 gün ömrümüzün qaldığı bildirilib. Müəyy
evvelce her weyin zamani var deyib wansimi gozlediyim iwleri gorerdim.... sonra butun sevdiklerimle vidalawardim.... sonra da hec kesin meni hetta olenden sonra da tapmayacagi tenha yere cekilerdim ve oturub bu vaxta qederki xatireleri bir bir duwunerek olumumu gozleyerdim... 
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 510