Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Eksperd (18.09.2018/02:14)Hele ozde men deyirem ki,Pive icmiwdim
neeem baxir kayfima, ele olur 2 saat 3 defe,4 defe , bele gun le deyirsense ferqi olur, ele olru her gun ele olur 10 gunen bir neem 15 gunz ad) baxirda kayfabele en coz geceye 7 defe olub) ondadaki d
ive icende qutara bilmirsen.Bele Wubhesi olan varsa Merc girey Babat birweyden men O qizin ozun cixarim Ok.ru dan subut edim.
_K_O_T_İ_K_ (18.09.2018/02:18)meni qoyaq bir qiraqa) sen 3 saat deyirsen, 3 saata lap dincelsende qutara bilmirsense nese problemin var,hekime goster ozuvu, bizde mehleuwaqi var,oda deyir 45, 5o deqeye birincin qutariram 2 cin zad bezirem qutara bilmirem) sora getdi hekime zad derman zad ozun normative saldi,yani bu normal hal deil ramin sende, hem yene deirem 3 saat adamda heves olamaze bezer adam
Orta hesabnan 10 gun gotureyde Yaxwi bes neter olur 10 gunen bir Seskle mewqul olan adam qiznan umumi 2 saat tepelewe bilir her gun qiznan olan adam 3 saat tepelewe bilmez?3 saat ele Deyanmadan Basiwm
_K_O_T_İ_K_ (18.09.2018/02:23)yaxwi) skici quvve Ramin)))))
Beledeki inanirsiz inanin,Inanmirsiz inanmayin Men qizi sikmiwem 3 saat bu qeder.Bele Wubhesi olan varsa Merc girey Babat birweyden men O qizin ozun cixarim Ok.ru dan subut edim.
Eksperd (18.09.2018/02:23)Qardawim bu bawqa sohbetdi ele wey ola bilmez bawqa.
meni qoyaq bir qiraqa) sen 3 saat deyirsen, 3 saata lap dincelsende qutara bilmirsense nese problemin var,hekime goster ozuvu, bizde mehleuwaqi var,oda deyir 45, 5o deqeye birincin qutariram 2 cin z
Men senin bu yazdiqivin sporun elemirem prosta sizin gulmeyiviz filan ele cixir ki,Guya men basib bagliyiram burda.
Ikinciside men hemewe 3 saat tepelewmirem ozumu hekime gosterim o bidefe olub beledeki teki ele mende gec qytarmaq kimi problem olsun qebuldu.
_K_O_T_İ_K_ (18.09.2018/02:26)ee sen delisen, burda senin kelmeve kimin samneniyasi ola bilere ayib sohbet eliyirsene sen Ramin)
Qardawim bu bawqa sohbetdi ele wey ola bilmez bawqa.Men senin bu yazdiqivin sporun elemirem prosta sizin gulmeyiviz filan ele cixir ki,Guya men basib bagliyiram burda.Ikinciside men hemewe 3 saat tepe
neyse men yatim gecdi, gecen xeyire)
3 saate ozde 
Eksperd (18.09.2018/02:28)Somneniyasi olan adamada men hormet elemirem kimliyinen asili olmayaraq.
ee sen delisen, burda senin kelmeve kimin samneniyasi ola bilere ayib sohbet eliyirsene sen Ramin)neyse men yatim gecdi, gecen xeyire)
Eksperd (18.09.2018/02:31)Sende 2 saatdan cox qiznan olmusanda onda 3 defeye onda bele cixir sende yoxdu
birdene bilsen ne duwunurem?) o 3 saata surtunmeden adamin skinin derisi soyulare3 saate ozde
_K_O_T_İ_K_ (18.09.2018/02:35)ne daniwirsane sen, biri var 5 deqe ceke10 deqe ceke 20 deqe ceke qutarasan, yani bu normaldi, birde var 3 saata qutara bilmeyesen
Sende 2 saatdan cox qiznan olmusanda onda 3 defeye onda bele cixir sende yoxdu
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 396