💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

_K_O_T_İ_K_ (18Onu sene deyen esger agilsiz olub ..sadee onlar yekexanadi ekseriyyeti..ve o deyeninde agli gotundedi. Nax ona gore qiraga getmirki elav rasxoddu samalyota verib gelmek ve ya mezuniyyetde.kfayet qederde bawqa yerden gotururler.sebbde budur.budceye qenaet etmek.hemdki evden 150km uzaq oldu qane edir.fikrimi chatdira bildim Ramin?2016/02:00)
Men esgerlikde anda bir naxcivanli vardi bakida yawiyan deyirem Naxcivannan gelmisen orda yawayansan deyir yoxDeyirem harda qalirsan deyir bakida.Mene maraqli geldiki Noye Naxcivan Qeydiyyati olan uwa

SiSeRoN (18Yaxwi bes onda Bu birsi terefden ora gedirler Qulluq etmeye Olari Raqatkaya qoyub atilar ora?2016/03:29)
Onu sene deyen esger agilsiz olub ..sadee onlar yekexanadi ekseriyyeti..ve o deyeninde agli gotundedi. Nax ona gore qiraga getmirki elav rasxoddu samalyota verib gelmek ve ya mezuniyyetde.kfayet qeder
_K_O_T_İ_K_ (18Mentiqsiz sual vermede ay Ramin. Bax diqetle oxu.dedimki elave lazim olanda burdan gotururler day ordan bura burdan ora gondermirler.ozleri ozlerini temin edir chatiwmyanlari ise bakidan gonderirler ...qadoy alim indi chatdi?bawu donum.2016/03:32)
Yaxwi bes onda Bu birsi terefden ora gedirler Qulluq etmeye Olari Raqatkaya qoyub atilar ora?Olar Rasxod deyil?

SiSeRoN (18Valla Men nebilim mene Bu gijdiros ele demiwdi.mende dedim indi yeqin bu bilerde Ozde Dayisi dovlet Tehlukesizliyinde iwdiyen adam idi.2016/03:35)
Mentiqsiz sual vermede ay Ramin. Bax diqetle oxu.dedimki elave lazim olanda burdan gotururler day ordan bura burdan ora gondermirler.ozleri ozlerini temin edir chatiwmyanlari ise bakidan gonderirler .
_K_O_T_İ_K_ (18Azdan choxdan anlayiwim var..bele istisn ola biler gelsin.amma esas sebeb yeqin aydindi2016/03:40)
Valla Men nebilim mene Bu gijdiros ele demiwdi.mende dedim indi yeqin bu bilerde Ozde Dayisi dovlet Tehlukesizliyinde iwdiyen adam idiIzdabol imiw znacit )

SiSeRoN (18Aydindir.2016/03:42)
Azdan choxdan anlayiwim var..bele istisn ola biler gelsin.amma esas sebeb yeqin aydindi