Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
__DeFeND__YouR__SeLF__ (05Men eksine qorxuram)2018/01:57)
mesel men helede şarlara sevinirem uşaq kimi)
Qorxuram bierden sar partdar((uwagligdan bu qorxu var toylarda nece ureylenib partdadir hemin insanlar cesaretli gelir mene
-eeeeeee- (05Ox pis oldum(Senin arzuna baxanda menimki henedi,2018/09:05)
Mende muellime olmaq isteyirdim (( papam icaze vermedi ali tehsil. Almaga
Bezen ele arzular varki o isteyin sansin itince arzuya cevrilir sonra gec olur
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
ZuZuLyA (05men ozum dolduranda qorxuram ama bele yox xoşuma gelir)) dirnagimi basim partladim))2018/10:11)
Men eksine qorxuram)Qorxuram bierden sar partdar((uwagligdan bu qorxu var toylarda nece ureylenib partdadir hemin insanlar cesaretli gelir mene
__DeFeND__YouR__SeLF__ (05Acimaziz qiz)))2018/10:17)
men ozum dolduranda qorxuram ama bele yox xoşuma gelir)) dirnagimi basim partladim))
Vαrαvѕĸoy ɢeтмιreм αмα o yolα вoyυĸ ѕιмpαтιyαм vαr . ! |

-eeeeeee- (05gec deyilki hecne ucun icaze verse hazirlasibb qebul ola bilersen((2018/10:22)
ZuZuLyA, İndide bir soz olan kimi papama deyremki sen qoymadin meni oxumaga.. Bu isiqli dunyada kor etdin meni.. Tehsilsiz.. Duzdu orta tehsil almisam, amma islemey arzusu helede ureyimdedi ((
-_____XuLiQaN_____- (05Uzurlu say ((Bele arzulardan usagliqdan xatirelerden daniwiriq,Pis tesir bexw etmek istemezdik2018/10:23)
Uwağliğimi icimde qoyublar!!!

Onlayn Tanışlıq: 1124 / 572

2018/01:57)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...