canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

qaydasiz doyuw
Love_iS_EMPTY  Love_iS_EMPTY [Off] (07.10.2018 / 21:40)
 и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом.
tabrık maraglı doyus oldu
hebıb galıb olmalı ıdı baska cıxısı yox ıdı
men Mcgregor galıb olacag dıye dusunmusdum guclu doyusgudur
Habıb cox celtdır mence en cox Hebıbı yandıran Konorun lotu hereketlerı ıdı bır doyusun evelın de bır axırn da ozunu pert eledı
ama men Konor galıb olsun ısdeyırdım
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (07.10.2018 / 21:42)
Love_iS_EMPTY (072018/22:40)
tabrık maraglı doyus oldu hebıb galıb olmalı ıdı baska cıxısı yox ıdı men Mcgregor galıb olacag dıye dusunmusdum guclu doyusgudur Habıb cox celtdır mence en cox Hebıbı yandıran Konorun lotu hereketl
yetim səndə UFC-ni gujdu bilirsen, bidene sual verim. Doyush stoykada getseydi kim udardi?
Desert Rain  Desert Rain [Off] (07.10.2018 / 21:48)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (07.10.2018 / 21:51)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
@Manitou@ (072018/22:09)
öz sherhinle ozuvu niprav chixardirsan ay Ramin)1-ci deyirsenki bilmirsiz qaydasiz doyush nedi, sorada diyirsenki Hebib gördü stoykada bacarmir kechdi partere zad. Bu ichini sihdiyimin adı qaydasiz do
qaydasiz doyuwde en cetini bolivoydu
yani vurmagi her adam bacara biler
amma maqreqir kimi birini o veziyetden boynun goturub bolivoy etmey
hebib kimi adamlarin iwidi
yani en cetini bolivoydu
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (07.10.2018 / 21:55)
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (072018/22:51)
qaydasiz doyuwde en cetini bolivoyduyani vurmagi her adam bacara biler amma maqreqir kimi birini o veziyetden boynun goturub bolivoy etmey hebib kimi adamlarin iwidiyani en cetini bolivoydu
Ramin diyirki haminiz sehvsiz, hech biriniz qaydasiz doyush nedi bilmirsiz, bidene men bilirem. Partere kechmek qaydalara ziddi.
___QLamoR____  ___QLamoR____ [Off] (07.10.2018 / 21:55)
Halal olsun igide))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (07.10.2018 / 21:56)
@Manitou@ (072018/22:25)
tutagki kuchede, nem orda-burda biriyle dalashirsan. Ona deyessenki "Qaqa men stoykada gujduyem ancag stoykada dalashag?")
Hebibin traneri ona defelerle dedi Stoykada doyuwme Parter,McGregora Treneri deyir sen yaxwi doyuwdun inglisce o cavab verim men tupurum doyuwe men onu pazor elemey istirdim.sora Trener deyir senformavi qaytarmaq ucun Yoxlaniw doyuwleri kecirmeli idin.
Konor Cempionluqdan sora doyuw kecirmiyib 2 ildi formasinan uzaq idi hebib onun lewiynen savawdi
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (07.10.2018 / 21:59)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
@Manitou@ (072018/22:55)
Ramin diyirki haminiz sehvsiz, hech biriniz qaydasiz doyush nedi bilmirsiz, bidene men bilirem. Partere kechmek qaydalara ziddi.
ele deyirse sef eleyir
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (07.10.2018 / 22:01)
_K_O_T_İ_K_ (072018/22:56)
Hebibin traneri ona defelerle dedi Stoykada doyuwme Parter,McGregora Treneri deyir sen yaxwi doyuwdun inglisce o cavab verim men tupurum doyuwe men onu pazor elemey istirdim.sora Trener deyir senforma
Heyif yetim)
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (07.10.2018 / 22:01)
@Manitou@ (072018/22:55)
Uje esebime iwdiyirsiz
Наверх  Cemi mesajlar: 85

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4136 / 1578