💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

_K_O_T_İ_K_ (07sene bi sual verim2018/22:56)
Hebibin traneri ona defelerle dedi Stoykada doyuwme Parter,McGregora Treneri deyir sen yaxwi doyuwdun inglisce o cavab verim men tupurum doyuwe men onu pazor elemey istirdim.sora Trener deyir senforma

_K_O_T_İ_K_ (07eseblewme sen sebiri oglansan2018/23:01)
Uje esebime iwdiyirsiz

~A_N_T_i_K__V_A_R~ (07Olar ferqli sahenin dimancilaridi Zabit Kinng boksla mewquldu Bu birsi qaydasiz doyuw cekileride ferqlidi.2018/23:01)
sene bi sual verim zabitle maqreqir kim boks vuruwsa kim udar?
@Manitou@ (07ele de basım cıxmayır sadece Konora balet edırdım deye bıraz maraglandım mence stoykada olsa da yene Habıb galıb olacagdı cunkı olmalı ıdı baska vıxıdı yox ıdı galıb olmasaydı ves Dagıstan ordaca basını keserdı2018/22:42)
yetim səndə UFC-ni gujdu bilirsen, bidene sual verim. Doyush stoykada getseydi kim udardi?

_K_O_T_İ_K_ (07demeli onun iwi qaydasiz doyuwdu2018/23:05)
Olar ferqli sahenin dimancilaridi Zabit Kinng boksla mewquldu Bu birsi qaydasiz doyuw cekileride ferqlidi.Bele hecneye baxmayaraq doyuwseler Zabit udar

Love_iS_EMPTY (07uduzsaydi deqiq başını keseceydiler he?2018/23:08)
ele de basım cıxmayır sadece Konora balet edırdım deye bıraz maraglandım mence stoykada olsa da yene Habıb galıb olacagdı cunkı olmalı ıdı baska vıxıdı yox ıdı galıb olmasaydı ves Dagıstan ordaca bas

@Manitou@ (072018/23:11)
uduzsaydi deqiq başını keseceydiler he?

@Manitou@ (07he2018/23:11)
uduzsaydi deqiq başını keseceydiler he?