close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Subay oglan evli xanimi seve bilermi dogru durust? | touch_me_ [Off] (08.07.2017 / 18:10)
|
Hansi meqsedle ne niyyetle gelmeyinden asli olmayaraq bura gelen evli gelinlere yaxsi baxmiram.cunku hec bir oglan ailesinin burada olmaqini istemez.bu heqiqetdir realdi acida olsa.yeni hec kim bezemesin oz sehvini.hec kimide tehqir etmirem her kesin oz sexsi heyatidi secimidir.en aci olanida budurki bura gelen butun gelinler deyirki erim alkaw narkaman arvadbaz ne nilim nedir vs.wablon saxta sozlerdi.normal bir qadinin bura girmeye vaxti olmaz olsada o vaxtini semereli deyerli islere serf eder oz erinin namusunu oz namusunu qoruyar.ola bilsin eri bu barede diqqetsizdir ama qadin bundan esla ve esla istifade etmeli deyil her kesin namusu ozune aiddir.touch_me_ (08.07.2017/19:10)
Hansi meqsedle ne niyyetle gelmeyinden asli olmayaraq bura gelen evli gelinlere yaxsi baxmiram.cunku hec bir oglan ailesinin burada olmaqini istemez.bu heqiqetdir realdi acida olsa.yeni hec kim bezeme
Düzdü,tanıdıgım gelin vardi qonşuluqda sayıta gelirdi Allaha and olsun yoldaşhı ne içki içhirdi ne başhqa işhi vardı heç kime yan baxmazdı namaz qılan oglan idi gelki onun yoldaşhı belkede gelib sayıtda yalandan deyirmişhki narkamandı ya ne heç vaxt düZgün deyil sırf gelinin ne meqsedlede olsada gelmeyi bunu defelerle bildirmişhem burda,ama bu fikiride bildirmişhemki 10dene gelin varsa onun 1ni qınaq etmek lazım deyil qınayanda hamsın qınayaq tam olsun..touch_me_ (08.07.2017/19:10)
Hansi meqsedle ne niyyetle gelmeyinden asli olmayaraq bura gelen evli gelinlere yaxsi baxmiram.cunku hec bir oglan ailesinin burada olmaqini istemez.bu heqiqetdir realdi acida olsa.yeni hec kim bezeme
Duzdu+ | ceza12 [Off] (08.07.2017 / 19:06)
|
gelinler gelmirler ) | touch_me_ [Off] (08.07.2017 / 19:08)
|
Wexsen ad cekib kimise tehqir etmirem hec kimlede qesdi qerezliyim yoxdur sadece fakt olani deyirem.yeri gelse taniw olduqum gelinlerde cox olub nom.verib gorusde teklif edib bir bir adlarinida cekerem erli oldyqlaroini bildiyde redd etmisem basa salmiwam bawa dusende olub olmayanida soyub redd etmisem.cunku bu gun oz halal erine xeyanet eden gelin sabah senin uzune durub seni biabir eder pis veziyete qoyar.bezen burda ya bawqa yerde terifleyirler filan gelin cox namusludu ne olsun chata girir vs.deyurem yaxsi namusludu lap yaxsi erine qismet getsin eriycun yawasin burda yox.en dehsetliside adamin uzune at kimi direnirler.burda biri var deyirki men sevdiyim oglana aciq edib bawqasiyla aile qurdum helede onu sevirem bariwmiwiq vs.isteyurem ondam uwaqim olsun basa saldim xeyri olmadi sonrada soydum redd etdim beleleri burda coxdur.yaziq kisi isle bunu yedizdir geyindir oda gelib burda vaxt oldursun yaxsida temalar varda dosdluq hemsohbet vs.meselen elesi var aciq awkar eturaf edirki men ...
Ardını oxu >> Cemi mesajlar: 105
<< 1 ... 9 10 [11]
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4308 / 1382