close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
■.Kişi gülüşüylə tərbiyəsini , güldüyü hadisə ilə səviyyəsini göstərir.■Kisi qadin ferq etmez herkes fikir bildirsin.. Mənə tərbiyəsiz insan misal gətirin.
Bidə səviyyə nəilə hesablanır onu deyün . Seviyye ic quruluwu ve heyati duzgun derk etme xarakteristikasi diyerdim...terbiyesizlik etmek cox asandi onun misalini bele cekmek herkesin bacaracagi birwey İc quruluşu nədi? Bomj kimi yaşıyan insan səviyəsizdi? Bəs soradan görmüş gijdillaglar nə göstərir ? | -eeeeeee- [Off] (16.10.2018 / 12:37)
|
Mence bu deyim qadinlara aiddiSenin demek istediyini tam olaraq bawa duwurem ne demek istiyirsen...senin konkret beyninde ilk canlanan wey bes yaxsi heyay mecbur edibse o insanin yawayiw terzine gore onu seviyyesiz adlandirmaq olmaz..konkret bunu duwunursen..ama heyatda senin aglin ve ic quruluwunan asilidi.hemde 99%.coxdaki yawadigin olke kend dag magara hecbirwey tesir edenmez buna. Gəl indi mən sənə deyim sən qulağ as.tərbiyədsiz insan yoxdu hamıya tərbiyə verilib sadəcə kimsə istifadə edir tərbiyəsinnən kimsə yox
Siz biz sünii hörmət üzə gülüş xoş davranma xoş qarşılanma edib kimsə səviyyəli olursa söyüşnən danışıb kimnən necə lazımdı elədə hərəkət edən düz yaşıyannarı öpürəm burdan bağrıma basıram Buda sene aid bir psixologiya..yeni herkes eyni duwunenmez.nedeki herkes ozunun haqli oldugunu hokmen qebullandira bilmez..bunu umumi netice gosterer.. Sənöl mənə catmırda belə şeylər elə burda götürək bir qıza yetim necəsən deyirsən üzün turşudur ama disənki xanım necəsııız gəlib dombalacağ qabağunda soxum süzün səviyyə anlayışıvıza))) 
Cemi mesajlar: 58
[1] 2 3 ... 6 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (3)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 791