Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
_M_A_G_N_U_M_ (22.01.2017/16:12)++++like. Namehrem oldugun bilirdim amma bu qederde duşunmemişdim.
_K_O_T_İ_K_, Cunki namehremdi eger qiz usagi goturursense o qiz boyuyende senin yaninda carwabsiz geze bilmez cunki senin qaninnan deyil eger oglan usagi goturursense buda buda heyat yoldasina namehr
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (22.01.2017/20:41)Yetimi himayeye alan adam, ushagi dushunmelidi ozunu yox.
duzu qorxuram başqasin uşagini goturub saxlamaqdan.
Yss (23.01.2017/08:34)Qeweng
Ishin heqiqetin bilenler biler bu meselenin musjdesini.Hech kime mecburiyyet yoxdu .Vicdanimizi rahatlashdiran chox sozler deye bilerik.Faydasi var?
_M_A_G_N_U_M_ (30.01.2017/17:54)internatda boyuyen de bu hala tesaduf ola biler.Bu chixish yolu deyil.Biz bunu dushunmemeliyik.Yeri gelmishken Peygember sallalahu aleyhi ve sellem ozu de anasindan yetim qalib.Bele buyurub:Yetimi qoruyub arxa chixan ve onu himaye edenle menim arama Cennetde gire bilmez.Magnium choxdu muxtelif behaneler dunya insanlarina yarashan.Quran ayelerini misal gostermeyek hech.Insan olmagin mesuluyyetini dushunen, ehtiyacini, yarasini (qelbi) baglayan, ellerinden tutan , heyatin chetin ve qati shertlerinin ohdesine buraxmiyib,o teqdirde ushaga sahib chixmagin adi nedir? Yox olub da kuchlerin insafina buraxilmish, belkede yoldan kechen onun oz dogma bacisidir, tecavuze meruz qalmagin adi ne?
Yss, Evlad edilen uwaq boyuyende gedib oz dogma baci ve yaxud qardasi ile evlense bu durumun vebalni kim odeyecek? Haminin bildiyi kimi islamda baci ve qardasin evliliyi haramdi bu evlatliq olanda bi
<< 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 64 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 742

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...