Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
___QLamoR____ (13.05.2019/17:04)burda olmaq usagi boyutmeye mane olmur?
Uşağım olmasaydı hə saxlayardım
__BOSS__ (13.05.2019/23:42)Həyatda maneələrlə yaşayırıq onsuz mənim üçün problem yoxdu yəni güclü qadının problemi olmur az olur
burda olmaq usagi boyutmeye mane olmur?
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
___QLamoR____ (13.05.2019/23:48)heyatda maneələrlə yasaya bilerik amma bunu usaqlara bildirmemeliyik,ikincisi burda guc ele bir rol oynamir,usaqlarin mueyyen yas dovru var ki onlara oldugundan cox zaman ayirmaq lazimdi,ve sonda guc problem hell etmir,ve en sonra "problemi olmur,az olur" cumlesine de uzumde yaratdigi tebessume gore tesekkur edirem
Həyatda maneələrlə yaşayırıq onsuz mənim üçün problem yoxdu yəni güclü qadının problemi olmur az olur
__BOSS__ (13.05.2019/23:51)Buyur amma mən həm iş həm evdə vaxt ayırmağı bacarıram bu da qadın həyatı çox şükür mənim çətinlik deyə üzləşdiyim problemim yox sizə bu sualın maraqlı olması mənə çatmadı da çünki bizlərdə belə bir şey var hər kəs qadını qınasın((niyə sosial şəbəkədən istifadə edir,,niyə sayta girir,,niyə maşın sürür,,niyə boşanır,,))amma bütün yük qadının çiyinlərində olur yenə sualın olsa şəxsidə ver forumda vədə şəxsi həyatımla olan suallar vermə
heyatda maneələrlə yasaya bilerik amma bunu usaqlara bildirmemeliyik,ikincisi burda guc ele bir rol oynamir,usaqlarin mueyyen yas dovru var ki onlara oldugundan cox zaman ayirmaq lazimdi,ve sonda guc
<< 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 64 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 538

YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi..