Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
birde qonwumuzda bir kiwi vardi yekeqarin idi ondan cox qorxurdum ele bilirdimki uwaqlari udub ona gore qarni boyukdu) harda gorsem gizlenirdim)
cox yaxwi adam idi(
__DeFeND__YouR__SeLF__ (27Qasig beli.2018/02:31)
Ogun karalok yeyirem birden yadima duşduki uşaq vaxti tumunu dişleyib icine baxirdixki ne cixacaq cengel qaşiq ya bicaq)))
Men dunen usaq var evda ona da eledem))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
))__DeFeND__YouR__SeLF__ (27Uwag vaxti niye ele o gun mende eledim gawig cixdi hamsindan2018/02:31)
Ogun karalok yeyirem birden yadima duşduki uşaq vaxti tumunu dişleyib icine baxirdixki ne cixacaq cengel qaşiq ya bicaq)))
)))) Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
İndi eliyib üstünə yaxşi eledim diyirem )))))))
angelozi_ (28))))2018/08:07)
balaca olanda ele bilirdimki, men emimin balasiyam o dunyaya getrib meni)) birde qonwumuzda bir kiwi vardi yekeqarin idi ondan cox qorxurdum ele bilirdimki uwaqlari udub ona gore qarni boyukdu) harda
Birde ele bilirdim ki,kulek olanda terpenirler saga-sola icindeki,adamlar ewyalarda surusur oyana buyana))
angelozi_ (28Caann)) hech indide boyumemisen urey)))2018/08:07)
balaca olanda ele bilirdimki, men emimin balasiyam o dunyaya getrib meni)) birde qonwumuzda bir kiwi vardi yekeqarin idi ondan cox qorxurdum ele bilirdimki uwaqlari udub ona gore qarni boyukdu) harda
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 936

YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi..
2018/02:31)