💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Wirin_KonFeTka (25.11.2018/00:19)Indi gordum bu movzunu(((Cox teessuf hissi kecirirem,,Hemm utanib xecalet cekdim kas movzunu acanda mene deyerdiz xanim,Bilirem belkede siz xow niyyetle duwunub bunu edmisiz,amma mene cox agir geldi ozumu aksiyona cixardilmiw ewya kimi hiss etdim resmen,
XanımLar ve CenabLar Ses verme yarişmasi . 3 xanım arasinda keçirilir. 1.Asimka . 2. ZuzuLyA. 3.EVAMELISSA BUYURUN SES,VERİN bal 100 baldan başliyir
ZuZuLyA (04.12.2018/12:10)Xowum senden))
Indi gordum bu movzunu(((Cox teessuf hissi kecirirem,,Hemm utanib xecalet cekdim kas movzunu acanda mene deyerdiz xanim,Bilirem belkede siz xow niyyetle duwunub bunu edmisiz,amma mene cox agir geldi o

Wirin_KonFeTka (25.11.2018/00:19)Salam mende Zuzinin fikri ilə razılaşıram. Mövzu açılmadan önce mütleq xeberdar edilmeliydi ən azından görende teecublenmezdim .Bir də onu deyə bilərəm ki xətir,hörmet balla ölçulmur. Mence daxildən gələn semimi hörmet və sevginin heç qiymeti yoxdu o ki qalsin bal sistemi ilə qiymetlendirilsin .Yenede hörmet edib yazdığın üçün tesekkurler ( bilirem ki yaxşı niyyətlə yazilib) .
XanımLar ve CenabLar Ses verme yarişmasi . 3 xanım arasinda keçirilir. 1.Asimka . 2. ZuzuLyA. 3.EVAMELISSA BUYURUN SES,VERİN bal 100 baldan başliyir
ZuZuLyA (04.12.2018/12:10)Pis niyyetle acmamiwamki movzunu ay xanim
Indi gordum bu movzunu(((Cox teessuf hissi kecirirem,,Hemm utanib xecalet cekdim kas movzunu acanda mene deyerdiz xanim,Bilirem belkede siz xow niyyetle duwunub bunu edmisiz,amma mene cox agir geldi o
EVAMELISSA (04.12.2018/12:35)Eva pis niyyetim olmuyub üreyden geldi açdim mövzunu
Salam mende Zuzinin fikri ilə razılaşıram. Mövzu açılmadan önce mütleq xeberdar edilmeliydi ən azından görende teecublenmezdim .Bir də onu deyə bilərəm ki xətir,hörmet balla ölçulmur. Mence daxildən

EVAMELISSA (04.12.2018/12:35)İsvecden bineqediye ailevi qonaq qelirsiz?))
Salam mende Zuzinin fikri ilə razılaşıram. Mövzu açılmadan önce mütleq xeberdar edilmeliydi ən azından görende teecublenmezdim .Bir də onu deyə bilərəm ki xətir,hörmet balla ölçulmur. Mence daxildən
Wirin_KonFeTka (04.12.2018/12:43)Bildim pis niyyetle olmuyub,
Pis niyyetle acmamiwamki movzunu ay xanim