Son 10 mövzu
Aileli biri seni sevse!!Black_Attack, he gorunur kimdi ozunu lustr hesab eden, adam olmag lazimdi adam, day ona buna soz catdirmag yox)))) sebr sebr sebr.... angelozi_ (04.08.2017/11:45)
Black_Attack, he gorunur kimdi ozunu lustr hesab eden, adam olmag lazimdi adam, day ona buna soz catdirmag yox)))) sebr sebr sebr....
Yaxşı gəl tanış olağ 5 6 ay münasibətdə olağ 5.6 aydan sora gəlib burda deyərük kimin adamlığı və inaanlığı hansı səviyədədi razısan balam?Black_Attack, ayyy ne dimezsen )) menim taniwim var lazim gelse adamligimdan o daniwar mence)) angelozi_ (04.08.2017/11:49)
Black_Attack, ayyy ne dimezsen )) menim taniwim var lazim gelse adamligimdan o daniwar mence))
Mən nə bilim sənün tanışun kimdi və hansı səviyədədi səni mənə özünnən yaxşı kimsə təqdim edə bilməz eləcədə məni sənəPox yiir erinin ağzınan . Black_Attack, Fariddi. senin teqdimatina ehtiyyac yoxdu bellidi ele) angelozi_ (04.08.2017/11:54)
Black_Attack, Fariddi. senin teqdimatina ehtiyyac yoxdu bellidi ele)
Ama sənün təqdimatıva ehtiyac var bəlli deyilsən hansı yuvadansanBlack_Attack, heddini awma dedim. angelozi_ (04.08.2017/12:08)
Black_Attack, heddini awma dedim.
Məndə sənə dəfələrlə didimki mənimlə mülayim olBlack_Attack, xeyir ola ne mecburdu 
Cemi mesajlar: 730
<< 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 73 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı