Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (31.....fikir verme. Bu gün eseb olmuwam iwde.2016/23:09)
Eledi esas open adama qarsi isti munasibetin ola)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
[Conkisde_Paradice] (31Yene muellim isleyirsen?2016/23:15)
.....fikir verme. Bu gün eseb olmuwam iwde.
KoNCeNo (31....he, deyesen kebinimi kesibler bu iwe)2016/23:16)
Yene muellim isleyirsen?
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (31Di rasxodsuzdu deye aliblarda)))2016/22:38)
Qizda ne qiz pramoy dieta menbeyi uzune bax istahdan kesil
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
[Conkisde_Paradice] (31Bes yayda deyismisdin axi ne oldu qayitdin yene))2016/23:20)
....he, deyesen kebinimi kesibler bu iwe)
~Aykam~ (31Xaxaxaxa hee2016/23:22)
Di rasxodsuzdu deye aliblarda)))
KoNCeNo (31....menlik deyildi o iw, maawa aldanib getdim, tez de qayitdim2016/23:24)
Bes yayda deyismisdin axi ne oldu qayitdin yene))
[Conkisde_Paradice] (31Muellimlik qadincundu ee kisiye bele isler yarasmir)))))))))sende senet oyrendinde))))))))2016/23:28)
....menlik deyildi o iw, maawa aldanib getdim, tez de qayitdim
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (31hec kesin peşesini alcatma))) elinde senedi var aydan aya daimi maaşi var bes etmir sene?))2016/23:32)
Muellimlik qadincundu ee kisiye bele isler yarasmir)))))))))sende senet oyrendinde))))))))
KoNCeNo (31....palit eleme)))2016/23:32)
Muellimlik qadincundu ee kisiye bele isler yarasmir)))))))))sende senet oyrendinde))))))))
....tarixde en yaxwi muellimler kiwiler olub. Makedoniyali isgenderin muellimi Aristotel de kiwi olub))
<< 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 338

2016/23:09)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!