Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Atasi Emisi zadi hamsi agsakkal kiwilerdi. Bununda emisi psixoloji dispanserin baw hekemidi. onlarnan oynuyaciq.
Ele teze pisdimilla elemiwdim top hec ayaqima gelib catmiyib Emisi bir hay kuy salib pas at pas at ewidmirseeeen pas at.
Mende biaz totuw motuwam donub edene kimi vaxt gedir. Manis neter qiwqirdisa voobwe tekere duwdum, topu bircur atdim buna dedim a bu delidi ki.
Biaz oynadim cixdim oyundan.
Taksi_V_Ray (29.12.2019/11:40)Düzdü
Zeif adama her wey elemek olar)
1kimse (29.12.2019/13:46)Qisa konkret ya yada yox)men deyenle razisan?
Düzdü
Taksi_V_Ray (29.12.2019/14:43)psixoloq yoxdur fikrinle ?
Qisa konkret ya yada yox)men deyenle razisan?
Men deyirem psixoloq var .Senin o fikrinle razilaşiram ki,zeif insanlara her şey etmek olar.
Psixoloq kimlerinse zeif insanlara her şey ede bilmeyinin ,zeif insanlarin özüne ede bilecek menfi hallarin qarşisini almaq,onlarda güclü olmaq bacariği yaratmaq üçündü . Yararlananlar az deyil. Bizde bu mütexessis demek olar yox derecesindedi ,deyerdim yoxdu .
1kimse (29.12.2019/16:31)Sen dahisen) soruwsan niye?
psixoloq yoxdur fikrinle ? Men deyirem psixoloq var .Senin o fikrinle razilaşiram ki,zeif insanlara her şey etmek olarsixoloq kimlerinse zeif insanlara her şey ede bilmeyinin ,zeif insanlarin özün
-Dahi insanlar hech vaxt konkret cavab vermir..sende hech vaxt hech bir sualima konkret cvb vermemisen..
Taksi_V_Ray (29.12.2019/17:17)Senin fikrinin biri ile raziyam biri ile yox. Konkret cavab budur.
Sen dahisen) soruwsan niye?-Dahi insanlar hech vaxt konkret cavab vermir..sende hech vaxt hech bir sualima konkret cvb vermemisen..
Razi olduğum fikrin odur ki, dedin zeif insanlara her şey etmek olar.Beli raziyam zeif insalara her sey etmek olar.
Razi olmadiğim fikrinde odur ki, psixoloq yoxdur.
hee birde men dahi deyilem ))
1kimse (29.12.2019/18:22)Tevezukarliq)) sen hami terefinden beyenilmelisen deye bir wey yoxdur)
Senin fikrinin biri ile raziyam biri ile yox. Konkret cavab budur. Razi olduğum fikrin odur ki, dedin zeif insanlara her şey etmek olar.Beli raziyam zeif insalara her sey etmek olar.Razi olmadiğim fik
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1032 / 785

sixoloq kimlerinse zeif insanlara her şey ede bilmeyinin ,zeif insanlarin özün
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir