💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

halaldı
Desert Rain (01.01.2019/21:45)Neftchi heqiaeten uduzmayib hecbirine.heleki resmi oynamayib
Azərbaycan milli komandasınin müdafiyə xetdi olunan hücumları qolla yatişdirir aq ))) biyabırçılıq )) uduzmaqlari adi haldı kiciy hesabla uduzmaqlari təəccüblü gelirdiki birdən 7 və 6 gördüm dedim yo

Desert Rain (01.01.2019/21:52)Printeri duz qoyub oz meydanlarinda eyri qayrdilar ayri lezet eledi mene
halaldı bu şəkil çoxdandı telefondadi uduzsada udsada bilmirəm sevirəm bu kulubu Neftçi haqqında hərşey movzusundada yazmışdım bilmirəm niyə sevirəm .. ) hə oturub oyunlarına baxmıram amma )
dayangorum (01.01.2019/21:56)Yutubda elə kanal bilirsən futbol icmallari olsun Avropa liqalarinnan başqa
Printeri duz qoyub oz meydanlarinda eyri qayrdilar ayri lezet eledi mene

Desert Rain (01.01.2019/21:58)He var.sportmix.az kanal adi beledi
Yutubda elə kanal bilirsən futbol icmallari olsun Avropa liqalarinnan başqa
dayangorum (01.01.2019/22:04)təşəkkür
He var.sportmix.az kanal adi beledi

NoreN (01.01.2019/22:06)Sizinle bahem. Yeni il sizede duserli olsun.bu tip meqalelerim davam edecek.meselen ispan iya azerbaycan gorusleri italiya azerbaycan gorusleri ve s.
dayangorum, Teze ilin ugurlu olsun, il boyu zahmat edib futbol xabarlari bôlušmisan. Manimda xahiśimi nazara daim alib .. chox saq ol.. teze ilin Mubarek..