💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Black_Attack (06.08.2016/05:13)Hamsi normaldi. Amma birce yerunnen terpenme nedimeydu. Pultnan idare ediceysen ?))
menim heyatimda menim deyer verdiyim qiz(qizlar olub)sirf menim fikrim maraqlidisadar shalvar olmazdar umumyetle nese olmazkosmetikadan istifade olunmamalididirnaqlar opmamalidi abardici nese geyinmek
Inci-cicek (06.08.2016/08:52)yani birinci qizda o dushunce olmalidiki goresen flan sheyi etsem.Alish ne deyer bu men olmayanda(eger tereddud edirsde telefon necundu)
Hamsi normaldi. Amma birce yerunnen terpenme nedimeydu. Pultnan idare ediceysen ?))
Black_Attack (06.08.2016/11:13)))) ele de olmalidi o hec. Amma sen dirdun axi mem arvadim
yani birinci qizda o dushunce olmalidiki goresen flan sheyi etsem.Alish ne deyer bu men olmayanda(eger tereddud edirsde telefon necundu)
iwdedmicey ))))))))))Inci-cicek (06.08.2016/11:14)men arvadim sozun harda yazmisham bidene onu goster sora mende sennen bir yerde ozumu pizzes sayim uzanim yere gulmeyden))
))) ele de olmalidi o hec. Amma sen dirdun axi mem arvadimiwdedmicey ))))))))))
Black_Attack (06.08.2016/11:15)))))))))) yaxci qizun olsun. Sonra arvadun olmicey? )))
men arvadim sozun harda yazmisham bidene onu goster sora mende sennen bir yerde ozumu pizzes sayim uzanim yere gulmeyden))
Inci-cicek (06.08.2016/11:16)arvadin maddeleri bashkadi daha doqrusu daha sertdi
))))))))) yaxci qizun olsun. Sonra arvadun olmicey? )))