Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN [Off] (10.05.2019 / 21:51) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~_DemounT_~ (10.05.2019/22:45)[B]O rəvayət faciə formasındaydı , Ata içhir gəlir hərgün evə anasın döyür oğlu döznür bıçağlır öldürür doğma atasını .
MiLYoNDa1oQLaN, He) bu yaxinnaracan o maqintafonnan dururdu bizde) sen deyeni hech eshmitmemishem.
Oğlu dözməyir buna .
Bu işi çatdırır sona .
Vurur doğma atasını
Atada tapır bəlasını
Anası isə ağlayır
Üz gözün cırmağlayır .
Bidənə faciəli rəvayətdi .
Bacısı özün öldürür , oğlan özün həpsxanada asır öldürür , anasının ürəyi partlayır . Çox qəmli rəvayətdi. ( [/b]
~_DemounT_~ [Off] (10.05.2019 / 22:18) |
QEMLi__NOTLAR [Off] (18.05.2019 / 15:52) Yalanlarını görüb uzaqlaşdığım insanlardan həmişə eyni sözü eşitdim..ÇOX DƏYİŞİLMİSƏN!! |
Tənha qal,qədrimi bilərsən mənim
Sən dönüş edəndə mən olmayacam
Qəbrimin üstə gələrsən mənim
~_DemounT_~ [Off] (21.05.2019 / 03:50) |
QEMLi__NOTLAR [Off] (29.05.2019 / 22:08) Yalanlarını görüb uzaqlaşdığım insanlardan həmişə eyni sözü eşitdim..ÇOX DƏYİŞİLMİSƏN!! |
Danışa bilmirsən,gülə bilmirsən
Həyatım yazdığın həmin insana
İndi heç salam da yaza bilmirsən
QEMLi__NOTLAR [Off] (29.05.2019 / 22:15) Yalanlarını görüb uzaqlaşdığım insanlardan həmişə eyni sözü eşitdim..ÇOX DƏYİŞİLMİSƏN!! |
Məndə bir insanam,duyğularım var
Bir dəfə zəngimi açsan mən sənə
Xoşbəxt ol deyəcəm arzularım var.
Artıq evliliyə doğru gedirsən
Pula,var-dövlətə nöş aldanırsan
Mən ayrılmağımıza yas saxlıyanda
Sən 40 gün keçməmiş nişanlanırsan
SiSeRoN [Off] (29.05.2019 / 22:35) |
QEMLi__NOTLAR [Off] (29.05.2019 / 23:25) Yalanlarını görüb uzaqlaşdığım insanlardan həmişə eyni sözü eşitdim..ÇOX DƏYİŞİLMİSƏN!! |
Sən isə yaşatdın eşqin əzabın
İndi də deyirəm yadında saxla
Çoxdannan bağlıdır sənin kitabın
QEMLi__NOTLAR [Off] (11.06.2019 / 19:51) Yalanlarını görüb uzaqlaşdığım insanlardan həmişə eyni sözü eşitdim..ÇOX DƏYİŞİLMİSƏN!! |
Qorxdumki gözlərimdə gözlərini taparlar
Səndən sonra göz yaşım bir damlada axmadı
Qorxdumki göz yaşlarım o sevgini qaytara
Səndən sonra sözləri şeirlərə düzmədim
Bəlkə çaşıb sözlərim səni çağırar deyə
Səndən sonra bir daha həsrətlə üzülmədim
Birdən yanan həsrətlər səni gətirər deyə
!=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (11.06.2019 / 20:17) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Dodağımda tamın qaldı dadı sən
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4252 / 1426