Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
HerBici_HeY@Ti (16.03.2019/06:48)Mehrac bes senin var? )
YeGiN aRtiq wuPheLeniB
aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!! |
MEH__ (16.03.2019/06:52)He araDa burDa menTiqLi fiKirLer oXuyuRduM. BuNa esaSen yaZdiM
Mehrac san avallar forum acmazdin naycab acdin?
aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!! |
Незнакомый_Вор_ (16.03.2019/06:54)BeLi.
Mehrac bes senin var? )
..Отношения разрушают не расстояния, а сомнения. |
HerBici_HeY@Ti (16.03.2019/06:29)Var )
BurDa heC saLaM saGoL etmediyiNiz. AdiniDa biLmediyiniZ. AMa simPatyaNiz oLan nikiNe arada ve ya teZ Tez baxDigiNiz biri vaR? Qiz ve ya oGLan.
amma yaxınlaşmağa çəkinirəm açığı. Mənə qəribə gəlir. Uzun müddətdir bəyənirəm onu. Qismət olsa yazmaq istiyərəm. ) aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!! |
*_Sus_* (16.03.2019/11:29)Bu ceSareTLi aDdim oLaR menCe. BuNa cehD etMeLisiNiz.
Var )amma yaxınlaşmağa çəkinirəm açığı. Mənə qəribə gəlir. Uzun müddətdir bəyənirəm onu. Qismət olsa yazmaq istiyərəm. )
HerBici_HeY@Ti (16.03.2019/12:08)Çox az-az daxil olur. Sadəcə diqqətimi çox çəkir) həmsöhbət olmaq istərdim ) qısa müddətliyinədə olsa) düşüncələri maraqlıdı mənə)
Bu ceSareTLi aDdim oLaR menCe. BuNa cehD etMeLisiNiz.
*_Sus_* (16.03.2019/12:09)Sizi baWa dUwureM. Ne biLirsiZ berKe siziN yaZacaGiniz meSaJ onuN buRa teZ teZ girmeSine sebeB oLaCaq? HeC vaXt iLk addimi atmaqDaN ceKinMeyiN. BiLmey oLmaZ berKede oDa bUnu gozLeyiR.
Çox az-az daxil olur. Sadəcə diqqətimi çox çəkir) həmsöhbət olmaq istərdim ) qısa müddətliyinədə olsa) düşüncələri maraqlıdı mənə)
*_Sus_* (16.03.2019/12:09)Mehrac duz deyir mancada yazin.
Çox az-az daxil olur. Sadəcə diqqətimi çox çəkir) həmsöhbət olmaq istərdim ) qısa müddətliyinədə olsa) düşüncələri maraqlıdı mənə)
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1026

aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!!