Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Rehmettiyin_Nevesi (25aaa now pisnow gelir eksine cox zovglu olurlar qeybetin biri 5 kopuyden yixilmayan ev qalmir vopwem bir sozler qadinlarin cay xanasida gozellik salonudu2015/22:06)
qizlar gozellik salonuna gedende saatlarla orda neden sohbet edirler? Hem de ordaki kiwi ollarin sacin duzeldende bunnara pis gelmir? aklimda deli sorular
-D_E_L_Y_A- (25gozellik salonunda isleyenlerin niye coxu "Ay ucan quwlar bir qanad calin" olurlar?2015/22:09)
aaa now pisnow gelir eksine cox zovglu olurlar qeybetin biri 5 kopuyden yixilmayan ev qalmir vopwem bir sozler qadinlarin cay xanasida gozellik salonudu
Rehmettiyin_Nevesi (252015/22:16)
gozellik salonunda isleyenlerin niye coxu "Ay ucan quwlar bir qanad calin" olurlar?

ede men ne bilim men getdiyimde ucan quw deyil pedidi
ama yuz oglana deyer-D_E_L_Y_A- (25yeqin ele yuz oglana deyib ))) Az sen cani etin urpewmir o sene toxunanda? Durmasa da axir ki kisi cinsidi dee Ne bilirsen sacivi eliyyende aglinda ne tulkuler firlanir2015/22:18)
ede men ne bilim men getdiyimde ucan quw deyil pedidi
ama yuz oglana deyer
Rehmettiyin_Nevesi (25yeke oglansan now herweyin pisini yozursan?2015/22:22)
yeqin ele yuz oglana deyib ))) Az sen cani etin urpewmir o sene toxunanda? Durmasa da axir ki kisi cinsidi dee Ne bilirsen sacivi eliyyende aglinda ne tulkuler firlanir
beyni bozuk nolucak
-D_E_L_Y_A- (25uzr isteyirem ama men qadin berberi olsaydim Bir qadinin sacin duzeldene qeder 2-3 defe wc_ye gedib gelerdim ))) Neticede qadindi daa )))2015/22:24)
yeke oglansan now herweyin pisini yozursan?beyni bozuk nolucak
Rehmettiyin_Nevesi (25sen hec gormemiwen2015/22:25)
uzr isteyirem ama men qadin berberi olsaydim Bir qadinin sacin duzeldene qeder 2-3 defe wc_ye gedib gelerdim ))) Neticede qadindi daa )))

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1046 / 1392

2015/22:06)