Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
EBEDI-YUXU (12.05.2011/02:32)Agiz menden ncimisen??))) kusmee.. senin beyaq yazdgin fikrle tam raziyam sene didim k Kiwn bawin uca edende Qadinidi.. yere soxandaa..
rol oynamagi bawqa,,,ammaki taleyin kimdense asli olmagi bawqa,,,belediki qadinin rolu daha boyukdur neyinki kiwinin,,,bele gotursek,,ammaki bir adama kusem ,,,daha mensiz davam ele
NeZaBiVaeMaYa (12.05.2011/02:53)tewekkur edirem.. fkrne gore..
Hmm maragli mövzudu. Mueyyen menada hardasa he
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |

Nezabivaemiy (12.05.2011/01:52)Eyer qadinin taleyi Allahdan ugurlu yazilibsa,o yaxwi kiwiye rast gelecek,hecde ezab cekmeyecek..
yazdgma izahatt.. kiwinin taleyni Allah yazar.. qadinin taleyini kiwisi.. eger kiwi duzgun kwi olarsa ailesinin qedrini bilerse qadn xowbext.. yoxx pis olarsa... qadinin ezerse taptaliyarsa.. qadni b
boyuk olsa plotterden filannan care tapmaq olar 
yuzarssif (12.05.2011/17:27)Allah yazirsa, niye gore insanlar narkamana, faiseye, cinayetkara, ogruya, dilenciye cevrilirler??? Bunlari Allah yazir???
ne mentiq her kesin taleyin allah yazironu hec kim deyisdire bilmez yalniz allahdan basqa
OPEK13 (12.05.2011/17:29)allah insani yaradir bilir ne edecek hr seyi qabaqcadan gorur onu imtahana cekir sadece taleh istese deyisdirer.o bizi yarat di ki biz ona ibadet edek namaz qilaq duz yolda olaq allah diyirki mene 1 addim yaxinlasin men size 10 addim yaxinlasaram .yeqin basa dusdun
Allah yazirsa, niye gore insanlar narkamana, faiseye, cinayetkara, ogruya, dilenciye cevrilirler??? Bunlari Allah yazir???
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1028 / 1610

...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...