canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Mehbus heyatı yaşamış insanlara münasibetiniz?
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (10.10.2018 / 22:52)
_K_O_T_İ_K_ (102018/23:50)
Coxu Ozderin ele aparirlar ele bil nese boyuk bir iw gorubler.
Gorenleri varda Bextiyar,
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (11.10.2018 / 00:26)
ZuZuLyA (102018/23:52)
Sag ol seni Klaranin davamchisi)))
Ebes yere xowum.gelmeyib senden)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2018 / 01:36)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Odessa Rəhim rəhmətlik day Azərbaycanlıların demək olarki hər ehtiyacın qarşılayıb ukraynada
Lotu Mamed bu barədə uzun danışmağ olar Ramin hecnə yox Mamedin birinci sudimistiynən marağlan
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (11.10.2018 / 01:56)
Allah hech kimi azadliqiynan sinamasin. Heyatdi da. O qeder taniyiram hech neden illerin churuden adamlar. Hech kim deye bilmez menim ora yolum dushmiyecey hech vaxt. Bilmey olmaz seher bashimiza ne ish gelecey. Ele insanlara munasibetim de ki ferqi yoxdi choldeki adamnan. Bir mesel var bir sheyi oyrenmeyin bir neche yolu var. Agil, ibret tecrube. Olar tecrube yoluynan oyrenirler azadliq ne demeydi. Bir de ele adamlarin choxu ne qeder esebleri yerinde olmasa da bele sebrli, helim adamlar olurlar.
deyiş. ~_DemounT_~ (11.10 /01:57) [1]
NeTRezviY  NeTRezviY [Off] (11.10.2018 / 03:42)
 nO llOres pOrqUe se terminO, sOnrie pOrqUe SuceDio...
Kimse sigortalanmayib bele sheyden.. ona gore hem unsiyyet qurarken hemde fikir bildirerken olduqca ehtiyyatli olmaq lazim..
Allah yaxshilarinin qapisini acsin
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (11.10.2018 / 11:17)
Black_Attack (112018/02:36)
Odessa Rəhim rəhmətlik day Azərbaycanlıların demək olarki hər ehtiyacın qarşılayıb ukraynadaLotu Mamed bu barədə uzun danışmağ olar Ramin hecnə yox Mamedin birinci sudimistiynən marağlan
Onun bacisi ogluynan Dostuqhele melumatim var amma 100 de 1 i ele olur mehbusun.Ekseriyyeti cindir cindir iwder eliyib duwur turmeye.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (11.10.2018 / 11:18)
ZuZuLyA (102018/23:52)
Istisnalar umumi qaydalari pozmur.
Kiwi ailesinin yaninda olmalidi.
___QLamoR____  ___QLamoR____ [Off] (11.10.2018 / 13:33)
Baxir ne usdunde dusub turmeye sonucda mehbusda insandir sadece hansisa seflerine gore cemiyyetden uzaqlasmamalidir
Desert Rain  Desert Rain [Off] (11.10.2018 / 13:53)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
_K_O_T_İ_K_ (112018/12:18)
Istisnalar umumi qaydalari pozmur.Kiwi ailesinin yaninda olmalidi.
Sabah şərə düşdün Allah gosterməmiş düşdün içəri ordakilere xəbər çatdiki bəs sən hardasa dimisen kişi ailəsinin yanında olmalıdı orda canım azda forumda yazdigun rəylər kimi anlayışlı qarşilanmiyacagsan ..insan suyunda
Ufure ufure icmelidi sabahuvu bilmirsən .. VAllah heçkim heçnədən sığortalanmayıb .. siyasi məhbuslar namus üstündə düşənlər şərə düşüb içəri düşənlər var .. yene diyirem Allah heckime gostermesun amma hecnedende sığortalanmamisig ..
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (11.10.2018 / 14:19)
_K_O_T_İ_K_ (112018/12:18)
Istisnalar umumi qaydalari pozmur.Kiwi ailesinin yaninda olmalidi.
Eslinde ble sohbetleri muzakire etmek menim ucun uygun deyil en azindan xanim olaraq,

Amma en azindan etrafi muwahide etmek qabiliyyetim var,

Oki qaldi Kisi ailesinin basinda olar mence Bu Bextiyara yarawacaq soz deyil,cun ki,bextiyar ne inki ailesini bir cox kisinin bacarmadigi iwleri icerden hell ede bilirdi,
Beledeki kecmisde muharibeler olub bir cox aileler bawsiz qalib ne ederdiler?Evde qalardilar?
Beledeki kimin cureti ve vicdani catardiki Bextiyarin ailesine o icerde olanda artiq eksik soz deye?neiki hereket ede?

Biraz bawimdan yeke daniwdim uzurlu say,Bextiyarin torpaginda yawayiram bunu yazmasaydim ozumu bagiwlamazdim
Наверх  Cemi mesajlar: 211

<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4069 / 1397