💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Desert Rain (11Onlar istisna halladi2018/14:53)
Sabah şərə düşdün Allah gosterməmiş düşdün içəri ordakilere xəbər çatdiki bəs sən hardasa dimisen kişi ailəsinin yanında olmalıdı orda canım azda forumda yazdigun rəylər kimi anlayışlı qarşilanmiyacag
_K_O_T_İ_K_ (12Yetim elə dirənibsəne istisna istisna.yaxşı Azərbaycanda qəhbə coxdu ya namusdu qız?2018/10:49)
Onlar istisna halladi

ZuZuLyA (11Etimi tookme menim.mene durub Bextiyaei zadi neye misal getirirsiz onlar Milyonlardan secilen insanlardi Turmeye duwen hamsi bextiyar kimi olur ele sizin beyniviz o qeder iwdiyir.Bu gunki dovrde camaat arvadin qoyur denize gedir 15 gunluk gelir ustunde 3 dene kiwi tutur o da qala Gedib bank yarasan gedib 10 il oturasan seni gozduyeler.Sadece siz eyilmeyi sevirsiz kimlerinse qarwisinda biri gedir toyuq ogurluyur geddib 3 ay yatib cicir cixanda aye qacin qacin filankes gelir filankes kimdi ki?Uaye turmede yatif....2018/15:19)
Eslinde ble sohbetleri muzakire etmek menim ucun uygun deyil en azindan xanim olaraq,Amma en azindan etrafi muwahide etmek qabiliyyetim var,Oki qaldi Kisi ailesinin basinda olar mence Bu Bextiyara yar

Love_iS_EMPTY (12Bax sohbet onan gedir.2018/09:55)
bırı bızım gonsulg da var ALLAH GAPSIN ACSIN AILESI CETIN VEZIYETDEDIR USAGLAR ...

Black_Attack (12Bilmirem.2018/10:56)
Yetim elə dirənibsəne istisna istisna.yaxşı Azərbaycanda qəhbə coxdu ya namusdu qız?
_K_O_T_İ_K_ (12Yaxşı bəs rasiyada qeyrətli oğul coxdu ya peysər?2018/11:01)
Bilmirem.