canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

SEVIB TERK ETMEK
NEnSI  NEnSI [Off] (13.05.2011 / 03:55)
Atmaram ve eminlikle deyiremki,sevdiyim insanda meni atmaz.
Al-pacino  Al-pacino [Off] (13.05.2011 / 06:20)
Hami yox deyir)) neyinki xestelik tapsa 5 ay iwlemese deyeceksiz bizde alinmadi)
AWKA PEWKOM  AWKA PEWKOM [Off] (14.05.2011 / 00:28)
Al-pacino (13.05.2011/06:20)
Hami yox deyir)) neyinki xestelik tapsa 5 ay iwlemese deyeceksiz bizde alinmadi)
senle raziyam burda yazilanlarin coxu mene elede inandirici olmadi indi sozunun ustunde duran az az adam saymaq olar. Almaniya olsaydi inanmaq olardi . Inanmagim gelmir
NEnSI  NEnSI [Off] (14.05.2011 / 00:33)
Hami eyni deyil axi,mene ele gelirki,hansi insan neceyse,basqalarinida o cur gorur.
AWKA PEWKOM  AWKA PEWKOM [Off] (14.05.2011 / 00:44)
NEnSI (14.05.2011/00:33)
Hami eyni deyil axi,mene ele gelirki,hansi insan neceyse,basqalarinida o cur gorur.
inanmagim gelmirde neyniyim ola bilerki sevsinler amma terk edecek cunki sebebsiz adi bir weylere gore ayrilanlari gormuwem bawima gelib . Bu meselede qalsa inanmagim gelmir
Respect_Boy  Respect_Boy [Off] (14.05.2011 / 12:23)
 ...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
ISLAM-DOYUSCUSU  ISLAM-DOYUSCUSU [Off] (14.05.2011 / 12:33)
AWKA PEWKOM, Salam əsla,əsla hədda öləcəyini bilsəm belə əsla............Ama məni tərk edən olub xəstəliyimə görə amma mən onun yerində olsaydım əsla belə etməzdim.
AWKA PEWKOM  AWKA PEWKOM [Off] (15.05.2011 / 22:33)
ISLAM-DOYUSCUSU (14.05.2011/12:33)
AWKA PEWKOM, Salam əsla,əsla hədda öləcəyini bilsəm belə əsla............Ama məni tərk edən olub xəstəliyimə görə amma mən onun yerində olsaydım əsla belə etməzdim.
eleykime salam. Belkede bezileri ele bilerlerki men xesteyem movzu mene aiddir amma yox mene aidd deyil . Sadece rial heyatda bele bir hadise ile rastlawmiwam gorduyumu ewitdiyimi yazdim. Belkede coxlarina bu movzu maraqli olmadi cunki heyatda goresenki yawaya bilesen
stella1  stella1 [Off] (04.06.2011 / 00:16)
BAWQALARINI DEMIREM AMA MEN OZUM EGER O INSANI SEVIREMSE EGER ONUN NESE BIR XESTELIYI VARSA HEC VAXT NOU TERK ETMEREMS GUNDEDE YAXWI GUNDEDE YANINDA OLARAM. MENIM SEVDIYIM INSAN VAR IDI MEN ONU HER WEYDEN HAMIDN COX SEVIRDIM ONUN PIS GUNUNDEDE YANINDA IDIM TERK ELEMEMMIWDIM AMA O MENIM QEDRIMI BIR QRAMDA BILMEDI.YENEDE HECNE DEMEDIM SADCE DEDIMKI XOWBEXT OL VAXT GELER BILERSEN QEDRIMI AMA ONDADA GEC OLAR.
RaDuQa_SVeTa  RaDuQa_SVeTa [Off] (04.06.2011 / 15:53)
Yox hech vaxt atmaram. Day pis gununde yaninda olmayandan sonra neye lazim yaxshi gunlerinde yaninda olmaq. Bu movzu esl mene aiddi,men de xestelikden mualice alirdim 4 il,sevdiyim insan da bilirdi. Sebr edib gozledi,ayrilmadi. Insani pis gununde taniyarlar
Наверх  Cemi mesajlar: 48

<< 1 [2] 3 4 5 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3466 / 1193