💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

@Manitou@ (11.05.2014/00:05)aye sen ozun deyirsenki hedislerde tefsirlerde cavabi var mende hedis dedimde sene day ne istiyirsen ? men daniwdiqim neydi beyem?
Sen yazdiqlarin Kehf suresindeki ayelere cavab deyil. Konkret olaraq Güneshin qara palchiqli cheshmede batmasinin cavabi var ayelerde, tefsirlerde, hedislerde? Sen yazdiqlarin Zulqerneynle bagli ehval

@Manitou@ (11.05.2014/00:11)yanimda olsaydin tepevi yarib gostererdim.sencan sen atavin cani sen haralisan?
МояДевчкаПростоАНГЕЛ, Insan hansi orqaniyla dushunur, derk edir, qavrayir, neyise bilir?

МояДевчкаПростоАНГЕЛ (11.05.2014/00:13)Ay sagol gözel insan demeli insanin dushunme, derk etme, qavrama orqani kelle boshlugundaki beyindir. Indi sen mene de görek Quranda 1 defede olsun insanin beyninden söz achilir? Cavab yoxdur chunki Quranda beyinden söz achilmayib. Evezinde ise insanin dushunme, qavrama, derk etme orqani qelb, urek olaraq gösterilib ashagidaki ayeleri diqqetle oxu.
yanimda olsaydin tepevi yarib gostererdim.sencan sen atavin cani sen haralisan?
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (11.05.2014/00:10)
ay kiwi ay kiwi oqlu ay milletin numayendesi hedisler bes ne ucundu? Quran sen oxuduqun Lev Tostoyun eseri deyile ay milletin numayendesi.ala men neynime bun elinden.bawim xarab oldue
Bə sən nə bilmişdün? Bə mən niyə geri çəkildim? 

Gulmekden ugunub geden smaylik heyifki yoxdur yoxsa onuda qoyardim kefim kokeldiye vapse qoyuram o smayliki .GULMEKDEN UGUNUB GEDEN SMAYLIK.