💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/11:15)Sen Allahin kitablarini dunyevi kitablarla niye muqayise edirsenki. Her sheyi bilen Allah butun besheriyyete bir kitab gondere bilmezdi. Quran deyishdirilib ya yox?
birinci sinif uwaqina Nizami gencevinin eserlerin versen oxuya biler? elbetdeki yox.o dini kitablarin en mukemmeli Qurandi.Tovratdan evvel Qurani verseydi bawa duwmeyecekdiler.Sen Tovratla Incille mar

@Manitou@ (10.05.2014/12:24)el-Beqere suresi ac oxu
Sen Allahin kitablarini dunyevi kitablarla niye muqayise edirsenki. Her sheyi bilen Allah butun besheriyyete bir kitab gondere bilmezdi. Quran deyishdirilib ya yox?

.МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/13:35)Sənə səbir arzulayıram
Sen fikrin nedie aciq daniwmirsane konkret sen ALLAHA inanirsan ya yox? inanirsan butun alemi yaradan O dur? konkret cavab ver he ya yox
Hələdə dərk edə bilməmisən ki bu insanlar qəlbləri möhürlənmiş insanlardır. Bir haldaki Allaha yaxınlaşmalarını ALLAH özü istəmədikdən sonra BİZ nə edə bilərik? Görürsən mən dünən pas dedim geri çəkildim. NİYƏ? Çünki bilirəm ki onsuzda heçnə dəyişən deyil elə öz bildiklərini daha doğrusu bilmədiklərini yeridəcəklər. Mən sənin kimi qalıb zamanımı israf etmədim, yorulmamaq üçün geri çəkildim.
Sən hələ "Allaha inanırsan?" sualındasan 

Ardarazli (10.05.2014/13:37)beli beli sen ALLAHA inanmirsansa kafirsen hemde nankor mexluqsan.sen bir fikirlewki sen anan seni 9 ay bedeninde saxlayir sud gelmir nouldu seni doqana yaxin birden bire sene vermeye sud geldi bedenine.o sud indiye kimi yaranmadi seni doqana yaxin yarandi? bir fikirlewde ay nankor.men sene kafir demeye haqqim yoxdu gunahdi ama sen 100% nankorsan.
Birdeki size gore bawqalari kafirdi heyvandi col ewweyidi.Bunu siz yox Qurani Kerim deyir.Ona gore insanlarla -heyvanlar ne muzakire apara bilerki?Saglam muzakire ucun qarwindakini qiymetlendirmek laz