💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/20:47)OK qaqa namazi qil gel medeni ve anlayishli shekilde muzakire edek.
neyse namaz vaxtidi gelecem biraz sen duwun biraz Islam haqda.men sene demireme Islama gel hec gelmeyinde ozun bilersen hecolmasa nankor olub ALLAHi danma

@Manitou@ (10.05.2014/20:48)destemaz almaqa getmiwdim sen men gelene kimi o dietdi deistdi nedi onu daha anlawiqli yaz gelende oxuyacam.ozde yeke oqlansan hec ozunde bawa duwmediyin qeliz cumlelerle yazma biraz anlawiqli yaz bawa duwek hecolmasa.yaxwimi neytral oqlan?)
En azindan Deist.

МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/21:01)ok dindar oglan)
destemaz almaqa getmiwdim sen men gelene kimi o dietdi deistdi nedi onu daha anlawiqli yaz gelende oxuyacam.ozde yeke oqlansan hec ozunde bawa duwmediyin qeliz cumlelerle yazma biraz anlawiqli yaz baw

Black_Attack (10.05.2014/21:12)qaqa chalishiramki medeni shekilde muzakire edim. Mence burda pis hechne yoxdu herenin öz shexsi sechimi var. Her kes öz bildiklerini etika ve exlaq qaydalari cherchivesinde yazsa maraqli olar kimse bilmediklerini bilmish olar.
ala besdurun suz yaxshi insanlarsuz vallah buni ele muzakire edun shexside etaga yarashmir)

@Manitou@ (10.05.2014/21:15)yaxwi men sene bir misal cekim.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ, Deist hech bir dine inanmir ancaq Tanrinin varligini qebul edir.
sen deyirsenki ALLAHA inaniram ama onun gonderdiyi dinlere kitablara inanmiram.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/21:47)Gel ibtidaiden aliye dogru bir-birimizin suallarini bildiyimiz qederiyle cavablandira-cavablandira muzakire edek bilmediklerimizide orgenmish olariq.
yaxwi men sene bir misal cekim.Men sene deyiremki senin varliqina inaniram atavinda varliqina inaniram atavin atasininda varliqina inaniram ama atavin atasinin atasinin varliqina inanmiram.bele gulunc

@Manitou@ (10.05.2014/21:56)Baqiwlayan ve rehimli ALLAHin adi ile
Gel ibtidaiden aliye dogru bir-birimizin suallarini bildiyimiz qederiyle cavablandira-cavablandira muzakire edek bilmediklerimizide orgenmish olariq. Ilk suali men verirem. Qildigin namazlarin her ruk