Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (10.05.2014 / 21:19) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
@Manitou@ (10.05.2014/22:09)Ayen evvelinde men yadimdan cixib Qul: sozu var yeniki De : bunda bawa duwmedinse peyqenberimize deyirki De : Wukurler olsun ALLAHa
Biz yalniz sene ibadet edirik ve senden komek dileyirik. Bu ayeni diqqetle oxusaq gorerikki ayede deyilen YALNIZ SENE IBADET EDIRIK SENDEN KOMEK DILEYIRK sözleri insanlarin dilinden deyilir yeniki bir
Alemlerin Rebbine bele formada
DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (10.05.2014 / 21:25) Sen saydigni say gor Men ne sayiram.... |
@Manitou@ (10.05.2014/22:09)qaqaw bir bawa sene oxutdururda o sozu))sen eslinde bu sozu anlamirsan
Biz
yalniz sene ibadet edirik ve senden komek dileyirik. Bu ayeni diqqetle
oxusaq gorerikki ayede deyilen YALNIZ SENE IBADET EDIRIK SENDEN KOMEK
DILEYIRK sözleri insanlarin dilinden deyilir yeni
@Manitou@ [Off] (10.05.2014 / 21:25) |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/22:19)De sözü ayenin evvlinde yoxdur axi. Hemin ayeni erebce yaziram sende mene DE, DEKI VE YAXUD DEYIN sözlerini göster. Iyyeke neabudu ve iyyeke nestain. Mentiqle hemin aye bele olmaliydi Ey peygemberim momunlere deki soylesinlerki biz yalniz Allaha ibadet edirik ve ondan komek dileyirik.
Ayen evvelinde men yadimdan cixib Qul: sozu var yeniki De : bunda bawa duwmedinse peyqenberimize deyirki De : Wukurler olsun ALLAHaAlemlerin Rebbine bele formada
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (10.05.2014 / 21:26) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
@Manitou@ (10.05.2014/22:25)mawaALLAH uje yavaw yavaw sende irelileyiw olure ozun axtarib tapirsan)) he orda sene qaranliq qalan nediki?
De sözü ayenin evvlinde yoxdur axi. Hemin ayeni erebce yaziram sende mene DE, DEKI VE YAXUD DEYIN sözlerini göster. Iyyeke neabudu ve iyyeke nestain. Mentiqle hemin aye bele olmaliydi Ey peygemberim
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (10.05.2014 / 21:29) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
DetKa*Ya*TvoY*KaroL (10.05.2014/22:25)iwin olmaain yavaw yavaw duzelir)
qaqaw bir bawa sene oxutdururda o sozu))sen eslinde bu sozu anlamirsan
@Manitou@ [Off] (10.05.2014 / 21:35) |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (10.05.2014/22:26)Allahin ayeleri noqtesine vergulune kimi deqiqlikle yazilmalidi. Ama men o aye daha mentiqle nece olmaliydi onu yazdim yeni deyishdim. Ancaq Allahin sozu deyishdirile bilmez. Hemin ayeni birde diqqetle oxu. Izah etmeye chalishim diger ayede deyilirki Yaradan rebbinin adiyla oxu. Bu ayede Allah peygemberine deyirki yaradan rebbinin adiyla oxu yeni ayeni peygemberine vehy edir. Bu aye anlashilandir. Ancaq men dediyim ayede Allah kime deyirki Biz yalniz sene ibadet edirik ve senden komek dileyirik. Allah sanki bu ayeni demekle Allahin ozunun bashqa birine ibadet etdiyini deyir.
mawaALLAH uje yavaw yavaw sende irelileyiw olure ozun axtarib tapirsan)) he orda sene qaranliq qalan nediki?
DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (10.05.2014 / 21:39) Sen saydigni say gor Men ne sayiram.... |
@Manitou@ (10.05.2014/22:35))))))))hecne deyiwmedun quranda ay brat))eslinde bu qeder azad olmagun yaxcidu ancagki yolunu azmiyasan
Allahin
ayeleri noqtesine vergulune kimi deqiqlikle yazilmalidi. Ama men o aye
daha mentiqle nece olmaliydi onu yazdim yeni deyishdim. Ancaq Allahin
sozu deyishdirile bilmez. Hemin ayeni birde d
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (10.05.2014 / 21:43) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
@Manitou@ (10.05.2014/22:35)e bawi xarab geb orda burda deyib elemeye mene ayenin tercumesin bele deyibler belkede mende sehvim ola biler sora gunah yazilar mene)) men prosda bizim dilde tercumesin ele bilirem.hemdeki he tutaqki men tercumeni sehv dedim sene lap ele tutaqki ALLAH gunahimdan kecsin Quranda sehv yazilib demeli sen bu boyda yaranin qudretin gormursen ama kicicik bir sehvi goun gorur he o saat? sen hecolmasa ozun ozunden utanirsan bu fikirlerive gore? men seni awaqilamirame belke sen mendende ustun insansan ama heqqeten men utaniram sen yazdiqlarini ozum oxuyanda.ne soyuw iateyirsen soyum ne and ic deyirsenki icim heqqeten ozum sen yazdiqlarini oxuyanda utaniram,xecalet cekirem.
Allahin ayeleri noqtesine vergulune kimi deqiqlikle yazilmalidi. Ama men o aye daha mentiqle nece olmaliydi onu yazdim yeni deyishdim. Ancaq Allahin sozu deyishdirile bilmez. Hemin ayeni birde diqqetl
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (10.05.2014 / 21:44) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
@Manitou@ [Off] (10.05.2014 / 21:58) |
El-Kehf suresinin ayeleri.
Senden Zulqerneyn baresinde sorushurlar. De; "Onun baresinde size bir ehvalat danishacagam".
Heqiqeten, Biz ona yer uzunde hökmranliq verdik ve her sheyin yolunu öyretdik.
O, yer uzunde gezib dolashmaq uchun sefere chixdi.
Nehayet, guneshin batdigi yere gelib chatdiqda ONU QARA PALCHIQLI BIR CHESHMEDE BATAN GÖRDÜ. Ayede deyilirki Günesh qara palchiqli bir cheshmde batir. Burda hansi mentiq var bunu izah et.
<< 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 53 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4183 / 1493