canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Quran - Allahın sözü ve möcüzesi
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:02)
 Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan !
o demek deyile atam anam mene deyib ALLAH var mende inanmiwam .xeyr en azindan ALLAH mene aqil verib.qardaw almani yeyerem atama deyremki ma bir alma duzelt gorum.duxu catmir duzeltmeye ne deyirem eliye bilmir.sora fikirlewiremki a kiwi bun bir yaradani olmalidi ya yox? en azindan elimi qaldirim goye bir ona wukur eleyimde hecolmasa uzun gormesemde.necedi razilawirsan menle? men fikirlewdiklerimi sende fikirlewde qaqa en azindan. qardaw biz gormuwukku her bir wey bir gunede olsa bir ilede olsa iwletdikce kohnelir.axi buqeder milyon illerdi bunu mehv eleyirik bir diqqiw bir yanna hecne olmur.o olanlarda vare hamsi bizim nankorluqumuzdandi.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:02)
Ardarazli (12.05.2014/14:01)
Icaze ver bu movzuda fikirlerimizi sona catdiraq sonra lap istesen min sualina cavab verecem,
da ne fikir qaldie bunda denen gorek.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:05)
a sen bawiva donum a sen qadan alim da ne qaldi fikirlewmeye? sorada deyirsenki sporlawirsan.hec sen yaxinin sene demir bawiva donum qadan alim ama men sene deyirem elemi?) da ne fikirlewirsen? atda dawi eteyinden.bax sen bawa duweceyin hamin bawa duweceyi dilde daniwiram ne qalir sene qaranliq?
Ardarazli  Ardarazli [Off] (12.05.2014 / 13:05)
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (12.05.2014/13:53)
he
razilawdiq.eslinde men yox sen razilawdin menle.nese sporlawmayaq
indide men sene sual verim elm din biryana.sen hec en yaxin en
doqmalarindan kimse rehmete gedib? xahiw edirem sadece pis hec
Demek bele men yekebawliq edib yene o mikroskopu qurdalamaga davam etdim).
Vee.. Tutaqli adi bele olsun Superkop kewf etdim.
Bu superkop yuz min yox yuz milyon defe boyutdu.
Baxdim gordumki ay dadi bidad oki spermanin icericinde mikroskopla gorduyum qaynawan en kiciy zerreciyler indi o birilerin yaninda fil boydadi.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:06)
eee lap tutaqki Quran ayeleri dedikleri ALLAH gunahimdan kecsin sehvdi.a sen o coreyi yeyende bir nie bidefe wukur elemirsen?
Ardarazli  Ardarazli [Off] (12.05.2014 / 13:09)
Bu zaman nece olacag? Evvel hansiki yuxarida sen demiwdin ve razilawmiwdinki o nitfe dediyin mikroskopla gorduyun en kicik zerrecikdi hansiki ayede bu werti odeyirdi.
Indi veziyyeti ne yerde qalsin mikroskopa inanaq nutfeye inanaq ya superkopa?
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:09)
Ardarazli (12.05.2014/14:05)
Demek bele men yekebawliq edib yene o mikroskopu qurdalamaga davam etdim).Vee.. Tutaqli adi bele olsun Superkop kewf etdim.Bu superkop yuz min yox yuz milyon defe boyutdu.Baxdim gordumki ay dadi bidad
a kiwi men senle da sozum yoxdu sporlawmaq istemirem he sen atan sene nese alanda saqol demiyende atan sene demezki nankor oqlum? demez? elbetdeki deyer.aye sen boyuyende atan bilsenki sen ona baxmiyassan qocalanda istir dunya daqilsada atan dala bir tepik vurub qavaliyar evden seni.heckim heckime hecneden biwey veren gormusen? en azindan bir wukur lazimdida elemi? o sen o doqma dediyin atan seni bele qavaliyar qaldiki bu qeder nemeti verene bir wukur elemek.a kiwi aqli bawa yiq kimse sene demirki namaz qil islama gel hecolmasa nankor olma.a mene lazim deyile bullari demek prosda sene yaziqim gelir.komur olmaqini istemirem))))) bawa duwursen meni?
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:11)
Ardarazli (12.05.2014/14:09)
Bu zaman nece olacag? Evvel hansiki yuxarida sen demiwdin ve razilawmiwdinki o nitfe dediyin mikroskopla gorduyun en kicik zerrecikdi hansiki ayede bu werti odeyirdi.Indi veziyyeti ne yerde qalsin mik
qardaw men ALLAHA wek wubhesiz inaniram.ozu deyirki cennetde simami gosterecem mominler.hec cennete duwsem inwALLAH hec orda onu gormesemde yene inaniram Onun varliqina emioqlu.
Ardarazli  Ardarazli [Off] (12.05.2014 / 13:12)
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (12.05.2014/14:06)
eee lap tutaqki Quran ayeleri dedikleri ALLAH gunahimdan kecsin sehvdi.a sen o coreyi yeyende bir nie bidefe wukur elemirsen?
Sene evvelden dedim axi yalniz bir numune uzerinde muzakire apaririq.
Goyun 7 qatin almani neblim oleni qalani sonra muzakire ederik.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ  МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 13:12)
a kiwi senin kicik toyunu eliyende sen hec o aqriya doze bilmirsen aaldiki o boyda cehenneme Peyqemberimiz deyir hec men cehennemi gormek yoxee onun deyir adi gelende men saclarim aqardi qorxudan qaldiki gormek.
Наверх  Cemi mesajlar: 526

<< 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 53 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4136 / 1141