Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
Ardarazli [Off] (12.05.2014 / 21:49) |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (12.05.2014/14:50)Bizim bawqa defn yas adetimiz olsaydi mende ocur hereket ederdim.
hami
nece bizde ele deyendeki hami ayaqlari yuxari elleri awaqi gezecek
sizde ele gezeceksiz? elbetdeki deyessenki yox hamin aqli var.onda
demeli hami merasimde Quran oxuyursa demeli nese coxluq
Neylemeliydim?
Adet eneneler umumi rituallar ele bir weydiki insan tekbawina onlari yixa bilmez.
Beledise belede davam edir.
Ardarazli [Off] (12.05.2014 / 21:56) |
Duwunuremki men burda yox Koreyada dogulsaydim defnde yasda toy adetlerimizde bawqa cur olardi.
Bu en cox boyuyub bawa catdigin cografiyadan onun tarixinden esrler boyu formalawan mental deyerlerinden ve saireden aslidi.
Valideynlerimiz kimi mekanida biz secmek imkanimiz yoxdu.
@Manitou@ [Off] (12.05.2014 / 22:24) |
Indi elmde atmosferin qatlari haqqinda yazilanara baxaq. Atmosferi bir neche xususiyyete gore qatlara ayirmaq olar. Easen temperatura gore teyin edilen qatlar chox yerde 5 qat yazilib. Atmosferin qatlari;
Tropesfer
Stratosfer
Mezosfer
Thermosfer
Ekzosfer
Gorunduyu kimi atmosfer 7 yox 5 qatdir.
Quran ayeleri
67:3 Yeddi göyü tebeqeler sheklinde quran Odur. Sen Merhemetli (Allahin) yaratdiginda qetiyyen bir uyushmazliq tapmazsan. Bir bashini qaldirib (göye) diqqet yetir hech onda bir chat görürsenmi?
Yuxarida yazdigim axrinci ayede göyde hech bir chat olmadigida yazilib. Bu ayede dushundurucu ayedir.
Bes ozon tebeqesindeki chat deyil nedi?
X_mutant_X [Off] (12.05.2014 / 22:30) |
Ardarazli (12.05.2014/22:41)Mənim neyimi razı salırsuz? Mənə dəxlisi var bəyəm söhbətlərivizün? Görürsüzki mən qatışmıram. Ta başdan çəkilmişəm qırağa. Öz şirin dini müzakirələrivizi öz aravızda edin məni qatmayın. UĞURLAR!
Burda dindarlarin baw qehremani x mutantdi. Eyer o soz verseki gelecek mende gelerem.Lap istesez Genceyede hetta Tiblisiyede gelerem. He indi meni yox x mutanti razi salmaga caluwun.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 22:50) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
Ardarazli (12.05.2014/22:41)e kiwisen kiwi oqlusan kimsen sozuyle oturub durma.menliyin oksun men billem o cumleyle sen neye iware versen.gerek o insan sen uzune tupursunki ister o adam pis yaxwi olsun ferq elemez oz fikrinle otur dur.bugun bawqasina torba tikirsense sabahda ele hemen adama yorba tikersen bunu kim qarantilaya bilerki? bizde esgerlikde bir hadise oldu komandir bir esger cox atdanib duwurdu caqirdiki a bala bidene gel bura men elime zibil bulawib o qelemi gotur o kaqiza yazki Elemdar oqrawdi.oda goturdu adin familiyasin yazdiki Eliyev Elemdar Qasim oqlu oqrawdi.o bu o oqlan axira kimi hamin laq laqi oldu indide sen caliw oz fikrinle oz yolunla get.anlamadinsa ne demek istediyimi gel goruwek bawa salim sene ne demek istediyimi
Burda dindarlarin baw qehremani x mutantdi. Eyer o soz verseki gelecek mende gelerem.Lap istesez Genceyede hetta Tiblisiyede gelerem. He indi meni yox x mutanti razi salmaga caluwun.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 22:52) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
Ardarazli (12.05.2014/22:49)sen olu olende aqlamaqin o adet deyil ama sen gedib inanmadiqin kitabi getirib vumleler oxuyursan ordan anlaya bilirsen? sencan sen ozun yazdiqin sozlerden utanirsan?
Bizim bawqa defn yas adetimiz olsaydi mende ocur hereket ederdim.Neylemeliydim?Adet eneneler umumi rituallar ele bir weydiki insan tekbawina onlari yixa bilmez.Beledise belede davam edir.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 22:54) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (12.05.2014 / 22:57) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
Ardarazli (12.05.2014/22:49)demeli onlarin eledikleri aqilsizliqdida he? biri bir sehv gulmeli wey eliyende hami demirki ede sen aqlin var? onu niye ele eledin? sende fikirlewirsenki o adet sehv hereketdi demeli aqilsizliq ucbatindan sehv hereketdi.demeli sen aqillisan o butun hami aqilsizdida he? yene deyrem tehqir kimi bawa duwme.sen ozunkuleri yox sadece ozun ozunu tehqir eleyirsen.
Bizim bawqa defn yas adetimiz olsaydi mende ocur hereket ederdim.Neylemeliydim?Adet eneneler umumi rituallar ele bir weydiki insan tekbawina onlari yixa bilmez.Beledise belede davam edir.
X_mutant_X [Off] (12.05.2014 / 22:58) |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (12.05.2014/23:50)Əhsən!
e kiwisen kiwi oqlusan kimsen sozuyle oturub durma.menliyin oksun men billem o cumleyle sen neye iware versen.gerek o insan sen uzune tupursunki ister o adam pis yaxwi olsun ferq elemez oz fikrinle ot
X_mutant_X [Off] (12.05.2014 / 22:59) |
<< 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 53 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4310 / 1371