Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ISLAM-DOYUSCUSU (14.05.2011/13:15)Heç kəsi təhqir etməyə haqqın yoxdur...! Hər şeyi hər tərəfli düşünmək lazımdır. Təki sən deyən olsun. Özünə də, fikirlərinə də hörmət qoyuram. Məni təhqir etməyə haqqın yoxdur. Hörmət qazanmaq insanın öz əlindədir. Birini tanımadan onun haqqında fikir söyləmə... Onu da unutma ki, hər kəsin düz olma ehtimalı var. İşləməyən saat belə gündə 2 dəfə vaxtı düz göstərir...
OPEK13, Bilirsən az kafir kafir danış Quranı Allah Taala Qedr gecəsi nazil edib.Quranı Peyğəmbər yazmayım o Osmana nəql edib oda yazıb.
üzdü haqqım yoxdur amma birinə düz yolu göstərməyin heç bir eybi yoxdur ok.Mənim sizə məsləhətim Allaha inanın,Namaz qılın və inanın ki Allah İslam dinin yaradıb. KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
ISLAM-DOYUSCUSU (14.05.2011/13:28)Çox sağ ol məsləhətin üçün. Mən allaha inanıram. Hərənin öz inancı var...
OPEK13, Mən sizi təqqir etmirəm əsla estəfirullah o ki qaldı saata o mexanizm biz insan sizdə bunu yaxşı fikirləşin.Bizdə saat kimi gündə 2 dəfə çevrə vursaq nə bilimüzdü haqqım yoxdur amma birinə
in bidenedi İslam dinin bizim dinimiz.Buda islamın şəri məsələlərindən biridir. KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
ISLAM-DOYUSCUSU (14.05.2011/13:35)men bu movzunun din ayrimi oldugunu demedim. Sen diqqetle oxu men dedimki son vaxtlar en cox sohbet edilen movzulardan biri din ayrimidi. Ok?
ManGA_, Bacım bu din ayrımı deyilin bidenedi İslam dinin bizim dinimiz.Buda islamın şəri məsələlərindən biridir.
Mən şəxsən özüm dünya müsəlmanlarının vəliyyi-əmri Ayətullahil-uzma Seyyid Əli Hüseyni Xəmanei Həzrətlərinə təqlid edirəm................
Onlayn Tanışlıq: 1026 / 837

KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur