💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
_K_O_T_İ_K_ (03.11.2016/07:07)Kotim bari sen bele dime da umidim seneydi sen de pisledin...men gedim ozumu asim e
Cox Gozel xowum gelir.Rus qizlari Hundur Olur qizlarida Oglanlarida Bizim qizlar Topaz Kafcenti kimi 1.50 .1.60 Oglanarda 1.69 ele bil standart bir Zavod buraxib hamsin

Leyla@Quliyeva (03.11.2016/08:13)Lap e)
Kotim bari sen bele dime da umidim seneydi sen de pisledin...men gedim ozumu asim e
_K_O_T_İ_K_ (03.11.2016/07:07)e besdide bu osturag osturag sobetleri eledun qininnan cixib qinin beyenmiyen tisbaga kimi Azerbaycannan cixib Azerbaycani beyenmirsen bura senun vetenundu pisli yaxshili sen beyem metissen nesen?azerisende ala 1.88 boyun var , yoxsa sen kitayskisen?:D:D:D
Cox Gozel xowum gelir.Rus qizlari Hundur Olur qizlarida Oglanlarida Bizim qizlar Topaz Kafcenti kimi 1.50 .1.60 Oglanarda 1.69 ele bil standart bir Zavod buraxib hamsin
Black_Attack (03.11.2016/20:51)++++)
e besdide bu osturag osturag sobetleri eledun qininnan cixib qinin beyenmiyen tisbaga kimi Azerbaycannan cixib Azerbaycani beyenmirsen bura senun vetenundu pisli yaxshili sen beyem metissen nesen?azer

Black_Attack (03.11.2016/20:51)Kotik deyil e nankor kedidi bu
e besdide bu osturag osturag sobetleri eledun qininnan cixib qinin beyenmiyen tisbaga kimi Azerbaycannan cixib Azerbaycani beyenmirsen bura senun vetenundu pisli yaxshili sen beyem metissen nesen?azer