Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (03.11.2016/07:07)Kotim bari sen bele dime da umidim seneydi sen de pisledin...men gedim ozumu asim e
Cox Gozel xowum gelir.Rus qizlari Hundur Olur qizlarida Oglanlarida Bizim qizlar Topaz Kafcenti kimi 1.50 .1.60 Oglanarda 1.69 ele bil standart bir Zavod buraxib hamsin

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Leyla@Quliyeva (03.11.2016/08:13)Lap e)
Kotim bari sen bele dime da umidim seneydi sen de pisledin...men gedim ozumu asim e
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_K_O_T_İ_K_ (03.11.2016/07:07)e besdide bu osturag osturag sobetleri eledun qininnan cixib qinin beyenmiyen tisbaga kimi Azerbaycannan cixib Azerbaycani beyenmirsen bura senun vetenundu pisli yaxshili sen beyem metissen nesen?azerisende ala 1.88 boyun var , yoxsa sen kitayskisen?:D:D:D
Cox Gozel xowum gelir.Rus qizlari Hundur Olur qizlarida Oglanlarida Bizim qizlar Topaz Kafcenti kimi 1.50 .1.60 Oglanarda 1.69 ele bil standart bir Zavod buraxib hamsin
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Black_Attack (03.11.2016/20:51)++++)
e besdide bu osturag osturag sobetleri eledun qininnan cixib qinin beyenmiyen tisbaga kimi Azerbaycannan cixib Azerbaycani beyenmirsen bura senun vetenundu pisli yaxshili sen beyem metissen nesen?azer

Hündür qızlar ennikürek hündür qaqaşlara yaraşır. Men cılız şeyem menimki cıqqılı qızlardı. Uşşş darıxdım
Black_Attack (03.11.2016/20:51)Kotik deyil e nankor kedidi bu
e besdide bu osturag osturag sobetleri eledun qininnan cixib qinin beyenmiyen tisbaga kimi Azerbaycannan cixib Azerbaycani beyenmirsen bura senun vetenundu pisli yaxshili sen beyem metissen nesen?azer
<< 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 145 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 506

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ