Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
NoreN (29.11.2016/10:01)men167 em.olum deyirsen?)
qiz__ 165.68max . ️Cox hundur normal gorunmurOglan_ 180.87 .
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Aaaamiiinnn)))
__QiZzz BaZzz__ (29.11.2016/11:20)Xeyr Niye ki, kisi ucun once feraset, maddi durum ,Sonra boydu . Etrafimda 167 var Baki ovcunun icindedi..
men167 em.olum deyirsen?)
Sozdude deyirik .
ne boy) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Munasibetimse normaldi amma hundur sklet olmasinlar hundurlerde bira kok olsalar yaxşi gorunur kokde lap kok yoxda
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
~Aykam~ (29.11.2016/18:24)yani etdi metdide eluvu memewine ata bilesen bunu demek isteyurdun men senun cumlevi tamamladim)
men bele duşunurem hundur oglanlar alcaq boy alcaq boy oglanlarsa hundur qizlar xoşluyurlar.Munasibetimse normaldi amma hundur sklet olmasinlar hundurlerde bira kok olsalar yaxşi gorunur kokde lap kok
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Black_Attack (29.11.2016/18:27)He tamamladin)) yeniden sonraki iki sozunu yazacaqdim))) yazammadim)
yani etdi metdide eluvu memewine ata bilesen bunu demek isteyurdun men senun cumlevi tamamladim)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
<< 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 145 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 597

Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..