close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Musiqi olmasa...Sene onda bir depresiv mahni deyim ) otur agla axsam axsam
Rafiq Huseynli Gecdi daha !=!DEVIL MAY CRY!=! (19
2022/22:06)
Sene onda bir depresiv mahni deyim ) otur agla axsam axsam Rafiq Huseynli Gecdi daha
Deyirler guclu insan en zeif yanini bilen insandir...en guclu insan ise en zeif yanina hokm ede bilen insan....yeni aglamayacam bu gece)Nelli (19
2022/22:08)
Deyirler guclu insan en zeif yanini bilen insandir...en guclu insan ise en zeif yanina hokm ede bilen insan....yeni aglamayacam bu gece)
Bu gun aglamasan da ne vaxtsa aglayacaqaan, guclu insanlar bele hissleri qarsinda acizdiler.Bele hisler hansi hislerdir ki aciz qalasan? Nelli (19
2022/22:20)
Bele hisler hansi hislerdir ki aciz qalasan?
Sevgi. Insani en aciz eleyen, en mubariz eden hissdi )
Sohbet menden gedirdi ya umumi ?!=!DEVIL MAY CRY!=! (19
2022/22:26)
Sevgi. Insani en aciz eleyen, en mubariz eden hissdi ) Sohbet menden gedirdi ya umumi ?
Menn eslinde iicimde bir yerler aciyir deyende sevgini nezerde tutmamisdim...musiqiler sadece bizde romantik biseylerin xatiresin dasimaz.bezen itirdiyimiz bir insan.bezen usaqligimizdan bir xatire...bezen valideynlerden bir xatire...bezen olmaq isteyibde ola bilmediyin bir yerlerden xatire...ne bilim o qeder seyin xatiresi ola bilerkiNelli (19
2022/22:30)
Menn eslinde iicimde bir yerler aciyir deyende sevgini nezerde tutmamisdim...musiqiler sadece bizde romantik biseylerin xatiresin dasimaz.bezen itirdiyimiz bir insan.bezen usaqligimizdan bir xatire...
Bunlar da sevgiden yaranir, ama men sen yazdigindan basa dushduyum qarsi cinsnen olan munasibet idi.
Indi qurbet elde aile hesreti kimi basa dushdum.Insan xosbextsen mahninin melodiyasini...huzunluyken ise sozlerini dinler Insan xosbextken mahninin melodiyasini....huzunluyken sozlerini dinler.... Insan xosbextken mahninin melodiyasini....huzunluyken sozlerini dinler.... 
Cemi mesajlar: 410
<< 1 ... 38 39 [40] 41 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1027 / 809