canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Yolu azmısız ve eve qayıtmaq üçün 1 AZN lazımdı...
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (20.10.2016 / 23:28)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Aparar eve catanda vereremde dunya batmadiki)))))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (20.10.2016 / 23:39)
Esgerliyden mezuniyyete gedende 1 hefteliy cemsi Vaxtim varidi.
2 manatim catmadi Taksist aparmadi mene bakiya kimi mingecevirden Parkda skameykada yatdim it xulmu cekdim gece Avtobusu gozledim saat 3 e kimi.
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (20.10.2016 / 23:55)
Sheherde camaata "Qaqash Sumqayita getmeliyem pulumu itirmishem pobratski 20 qepuyun olmaz?" deyib o qeder aldadiblarki bu gotbalar camaati atig camaat bele sheylere inanmir. Tesevvur eleki bele bir halla qarshilashmisan adam utanib chekinerki birden gedib birine yaxinlashib deyersenki "qaqash filan yere getmeliyem pulumu itirmishem qardashyana 1 manatin olmaz?" bu da qayidib sene deyerki "get sihdire gijdillag bezmishiy sizin elivizden"))
deyiş. @Manitou@ (21.10 /00:00) [1]
*__OnLy_giRL__*  *__OnLy_giRL__* [Off] (21.10.2016 / 00:33)
Yeqinki refiqeme zeng ederem..tanimadiqim adamdan pul alsam ozmu bagiwlamaram.
~BaHaR~  ~BaHaR~ [Off] (21.10.2016 / 00:34)
Evdekılere xeber ederemm
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (21.10.2016 / 00:36)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Allahin sevdiyi qulamsa qarşima yaxşi insan cixarar. Deyilrmsede peşkom )))
FuLLiTo  FuLLiTo [Off] (21.10.2016 / 00:43)
Məsələn girirəm hər hansı bir magazaya deyərəm müsabiqədəyəm . Müsabiqənin şərtlərinə görə siz mənə dəyəri çox aşagı olan hər hansı bir şeyi hədiyyə etməlisiz . Məsələn karandaş verməlisiz . Məncə tərəddüt etmədən maya dəyəri 5 qəpik olan karandaşı canı könüldən verər mənə . ) Sonra başqa bir yerə həmin mövzu ilə yaxınlaşıb karandaşın müqabilində daha dəyərli bir şey istəyərəm . Məsələn karandaşı hədiyyə edib alışqan alaram . Belə belə heç nədən əlimdəki məhsulun dəyərin yavaş yavaş artırıb sonra sataram . ) Heç kim də məncə inciməz , mən də dilənçi kimi görünmərəm . ))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (21.10.2016 / 00:45)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
FuLLiTo (212016/01:43)
Məsələn girirəm hər hansı bir magazaya deyərəm müsabiqədəyəm . Müsabiqənin şərtlərinə görə siz mənə dəyəri çox aşagı olan hər hansı bir şeyi hədiyyə etməlisiz . Məsələn karandaş verməlisiz . Məncə tə
Sabaha catarsanda eve))))))
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (21.10.2016 / 00:46)
FuLLiTo (212016/01:43)
Məsələn girirəm hər hansı bir magazaya deyərəm müsabiqədəyəm . Müsabiqənin şərtlərinə görə siz mənə dəyəri çox aşagı olan hər hansı bir şeyi hədiyyə etməlisiz . Məsələn karandaş verməlisiz . Məncə tə
qaqash sozumu pis basha dushme ama o karandashi xuy sene veren olar)
FuLLiTo  FuLLiTo [Off] (21.10.2016 / 00:48)
KoNCeNo (212016/01:45)
Sabaha catarsanda eve))))))
Söhbət evə nə vaxt çatıb çatmamaqdan getmir axı . ) Söhbət həmin pulu əldə etmək üçün baş işlətməkdən gedir . Mən də məsələnin həlli yolunu belə görürəm . )
Наверх  Cemi mesajlar: 139

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4118 / 1431