Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
2 manatim catmadi Taksist aparmadi mene bakiya kimi mingecevirden Parkda skameykada yatdim it xulmu cekdim gece Avtobusu gozledim saat 3 e kimi.
deyiş. @Manitou@ (21.10 /00:00) [1]
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
FuLLiTo (21Sabaha catarsanda eve))))))2016/01:43)
Məsələn girirəm hər hansı bir magazaya deyərəm müsabiqədəyəm . Müsabiqənin şərtlərinə görə siz mənə dəyəri çox aşagı olan hər hansı bir şeyi hədiyyə etməlisiz . Məsələn karandaş verməlisiz . Məncə tə
FuLLiTo (21qaqash sozumu pis basha dushme ama o karandashi xuy sene veren olar)2016/01:43)
Məsələn girirəm hər hansı bir magazaya deyərəm müsabiqədəyəm . Müsabiqənin şərtlərinə görə siz mənə dəyəri çox aşagı olan hər hansı bir şeyi hədiyyə etməlisiz . Məsələn karandaş verməlisiz . Məncə tə
KoNCeNo (21Söhbət evə nə vaxt çatıb çatmamaqdan getmir axı . ) Söhbət həmin pulu əldə etmək üçün baş işlətməkdən gedir . Mən də məsələnin həlli yolunu belə görürəm . )2016/01:45)
Sabaha catarsanda eve))))))
<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 615

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/01:43)